Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

ebony link' Alıntı:
Yanımdan o kadar hızlı geçti ki benzinlimi dizelmi olduğunu göremedim. Ben süratinden Turbo olduğuna kanaat getirdim, ama eşim ecoflex yazıyordu dedi. Bende dizel araçların bukadar hız yapması pek normal değil dedim ve arkasındaki yazıyı okumak için gaza yüklendim. Ama amcam gayet güzel gidiyordu :)

cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz buluşmada Sn. drwaverunner da aynı tepkiyi vermişti :D  "dizel ama hiçte dizel gibi gitmiyor"  greatt

Arkadaşımız çok güzel yazmış araç gelmeden hasta oldum desem yeridir.  rockk tongue

Sn. Ebony,

Bu güzel paylaşım için teşekkürler.

Yarın allah nasip ederse aracımla ilk uzun yolumu yapacağım.Silivri-bolu abant arası yolculuk gerçekleştireceğim.Yapacağım yol yaklaşık 700 km.Bu yolculuk boyunca aracımla ilgili olumlu ve olumsuz tüm yönlerini ve abant gölü manzaralı aracımın fotoğraflarınıda tatil dönüşü paylaşacağım...O zamana dek kalın sağlıcakla byee

deathburn link' Alıntı:
Yarın allah nasip ederse aracımla ilk uzun yolumu yapacağım.Silivri-bolu abant arası yolculuk gerçekleştireceğim.Yapacağım yol yaklaşık 700 km.Bu yolculuk boyunca aracımla ilgili olumlu ve olumsuz tüm yönlerini ve abant gölü manzaralı aracımın fotoğraflarınıda tatil dönüşü paylaşacağım...O zamana dek kalın sağlıcakla byee

Hayırlı yollucuklar.Allah kazasız belasız dönüşler versin.Ve bu arada iyi eğlenceler..Fotolarınızı bekliyoruz. byee

Çok teşekkür ederim,saolun.Mümkün olduğu kadar her açıdan aracımı ve manzara göruntülerini çekecem

deathburn link' Alıntı:

iyi yolculuklar ve iyi tatiller

fotoları bekliyoruz

Allah izin verirse aracımı cuma veya c.tesi alacagımz. pazar gunu de sizinle izmite seyehat edecegim. bakalım tablo ne olacak.....

deathburn link' Alıntı:
iyi yolculuklar, farınız da açık olsun yolunuz da  038byes

Geri