Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracın periyodik hazır olması gereken durum dışında bence, 1 tencere yaprak sarması, 2,5 litrelik evde hazırlanmış ayran ve bol pet bardak, bol mp3 cd oynak hava tercihdir, ha birde limon yaprak sarması limosuz olmaz...
aracın periyodik hazır olması gereken durum dışında bence, 1 tencere yaprak sarması, 2,5 litrelik evde hazırlanmış ayran ve bol pet bardak, bol mp3 cd oynak hava tercihdir, ha birde limon yaprak sarması limosuz olmaz...
Araç, savaş uçağı gibi her an zorlu seferlere hazır olmalı.
Zamanın ne getireceği bilinmiyor, Görüşümüz savaş beyle örtüşüyor. Canımızı, canlarımızı ,ayni zamanda karşımızdaki canlarında düşünmek zorunda olduğumuzdan bakımlarımızı preyodik zamanlarında yapmak zorundayız.
İşte bu yüzden yola çıkacak olayım/olmayayım arabamda mutlaka:
2 adet uyku tulumu + battaniye + 1.5 litre su ve survival kit bulunuyor. Telefonumda da acil durumda kullanılabilcek birsürü program mevcut. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor...
abilerim arkadaşlarım kırsal bir bolgede oldugumuz icin siteye pek giremedim yolculugum niğde ulukışlaya idi kazasız belasız vardım uşak-afyon dolaylarında buz kar vs. vardı yola cıkmadan once herseyi kontrol etmiştim son gün radyatör patladı radyatörün arkasındaki adını bilmediğim(klimaya ait) yumruk büyüklüğündeki parça yerinden çıkıp radyatöre vurmuş ve sızıntı şeklinde delmiş dışardan sunfix(soğuk kaynak)le tıkadım yola çıkacağız garanti olsun dedim gittim birde radyatör tıkayıcı attım antifrizide tamamladıktan sonra çıktım yola 10 km oldu allah allah kalorifer ısıtmıyor ön cam buğu yaptı benzinlikten buğu önleyici aldım uyguladım randıman verdi ama üşüdük tabi bunun birde geri dönüşü var kalorifer radyatorunu temizlemem lazım ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum radyatörün nerede oldugu tam bir muamma kafam çok karışık olmadı battaniye falan idare edicez artık uzun uzun yazdım zahmet edip okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler..