en büyük fark 6 viteste ortaya çıkıyor dikkat ederseniz ilk viteste bir tarafta 50km diğer tarafta 56km ....2.-3.-4.-5. vitesler son hızları çok yakın yani atiklik adına çok bir şey değişmiyor bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en büyük fark 6 viteste ortaya çıkıyor dikkat ederseniz ilk viteste bir tarafta 50km diğer tarafta 56km ....2.-3.-4.-5. vitesler son hızları çok yakın yani atiklik adına çok bir şey değişmiyor bence
selimcim birinci sorum şu son dişli oranlarında bir gariplik var. şu olayı tam anlayamadım oranlar seninde söyledeğin gibi 3. ve 4. gibi ama benim eklediğim tabloda 0.60- 0.70 lerden bahsediyor.
2. sorum ben 150bg 200newton gibi bir tork yakalarsam acaba olurmu ? diyorum rahat yürürmü?
evet torku almak oduça zor tabi bakalım ne olucak bende merak ediyorum
150 bg olunca haber ver bakarız doktor 5 neyapacan direk 6 yaparızselimcim birinci sorum şu son dişli oranlarında bir gariplik var. şu olayı tam anlayamadım oranlar seninde söyledeğin gibi 3. ve 4. gibi ama benim eklediğim tabloda 0.60- 0.70 lerden bahsediyor.
2. sorum ben 150bg 200newton gibi bir tork yakalarsam acaba olurmu ? diyorum rahat yürürmü?