ersin sana katılıyorum fazla deyil biraz beygir olsa bize yetecek ankarada neredesin gel yanıma uğra 100, yıl taksideyim balgat tanışırız vectracı selim lakap(cakır) abi nerde dersen bana ulaşırlar gelmişken arcın vitesinide astraya cevireyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ersin sana katılıyorum fazla deyil biraz beygir olsa bize yetecek ankarada neredesin gel yanıma uğra 100, yıl taksideyim balgat tanışırız vectracı selim lakap(cakır) abi nerde dersen bana ulaşırlar gelmişken arcın vitesinide astraya cevireyim
arştırayım doktor astra dizeller altı ileri deyilmi benmi yanlış hatırlıyorum bulursan oranlarını bana yazarmısın ben bulamadım daha doğrusu pek vaktim yok oranları bana yazarmısın biraz hesap yapalım olursa neden olmasın kutu farklı olabilir ama içi dişli gurubu bizim kutulara uyarmı araştırayım ersin cıkmacıdan aldığımda vites bu şekil 6 ilerili gösteriyor ama düzelttim 5 yaptım vitesin üzerine bakma astra topuzu burağada ben taktım astra vitesi acayip yakışıklı oluyor
bir bizim sanırım f17wr bu şanzıman kaç newton kaldırır en son ? bilen var mı?