V E C T R A C ' Ler Buraya

merhaba arkadaşlar bende geldim yeni 2004 comfort aldım 2 sorunum var
1. ne kdr cd çektiysem okutamadım cd çalara orjinal okuyor pc den anlamayan birisi deilim yavaş hızda neroda track olarak çekiyorum okumuyor
2. airbag kemer germe sistemi koltuk doluluk algılayıcısı arıza lambası yanıyor aldığımda yoktu sonradan yanmaya başladı göstergelerin sol tarafında koltuk resimli önünde top gibi bişey var o lamba :) . biyerden koltuğun altındaki söketlerde oynama olduğunu söyledi bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
ovvvvvv anladım bu ara aracın içine dadandım komple ışıklandırmayı beyaz ve kırmızı şeklinde değiştiriyorum. asta j gibi kapı kolu iç tarafına saklı şekilde led yaptık kırmızı. dış dikiz aynası altına mondeo da gibi aydınlatma yaptık beyaz ledten onun dışında ayak aydılatması yaptık kapı tuşları beyaz şuan yavaş yavaş dönüşüyor benim kerata ayrıca kapı içlerine ses yalıtımı uyguluyoruz mazmeyi aldım bagajda :) böyle liste uzuyor gidiyor

bende merak ediyorum henüz göremedim en kısa zamanda koyalım volkanım

ovvvvvv anladım bu ara aracın içine dadandım komple ışıklandırmayı beyaz ve kırmızı şeklinde değiştiriyorum. asta j gibi kapı kolu iç tarafına saklı şekilde led yaptık kırmızı. dış dikiz aynası altına mondeo da gibi aydınlatma yaptık beyaz ledten onun dışında ayak aydılatması yaptık kapı tuşları beyaz şuan yavaş yavaş dönüşüyor benim kerata ayrıca kapı içlerine ses yalıtımı uyguluyoruz mazmeyi aldım bagajda :) böyle liste uzuyor gidiyor
Yalıtım için kullanacağın malzeme tercihin ne yönde olacak doktorum.

Geri