- Konuyu Başlatan
- #1,851
Buyruunnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
henüz bende öyle bir sorun çıkamdı vectra c lerin normalde öyle bir sorunu yok diye biliyorum yani normal değil o arızayı vermesi.. geçmiş olsun..selam arkadaşlar 2004 model opel vectram var 2 ay önce birden motor performansı düştü araba resmen gitmiyordu ve özel servise çektim bana motor beyninden kaynaklanan bir arıza olduğu söylendi..önce gaz kelebeğinden şüphelendiler ama başka bir gaz kelebeği ile deneme yaptık aynı arıza tekrarladı..beyin tamir edildi yaklaşık 2 ay sorunsuz çalıştı fakat 1 hafta önce aynı hatayı tekrarladı motor çok atak iken birden performansı yarıya düşüyor araç resmen gitmiyor...tekrar servise götürdüm aynı yere ve beyin tekrar söküldü şimdi p.tesiye kadar deneme halinde kalacak serviste kafayı yedim 1 haftadır yağmur çamur arabasız kaldım yardımcı olurmusunuz tşk ederim... bu arızaya rağmen sonuna kadar opelciyim arabamdan memnunum... lütfen fikir verin bu nmasıl bir arıza...tşk ederim..