V E C T R A C ' Ler Buraya

Hemen anlatayım tabi kurtay abi...Zevkle..Benim ailemin durumu lisedeyken iyi değildi...Ev kredimiz vardı...O bizi çok zor durumda bırakıyordu...Lisenin hazırlık döneminden hafta sonları komşumuz murat abinin lokantası vardı.Belki duymuşsunuzdur.Hayat Lokantası...Onun yanına gittim...Yazları da o lokantada kaldım...Gece bekçilik yaptım, gündüz garsonluk...Bu meslek yapılacak meslek değil ama parası iyiydi..Ben de çalışmayı seviyordum..1hayli yüksek ücretle her yaz ve ara yıl tatillerinde orda çalıştım..Kredi borcumuzu kapattık.Üniversiteye 1 sene geç başladım...Çalıştığım için...Bazı özel durumlardan arabaya çok özendim..Gece gündüz çalıştım..Allah da yardım etti...20 lira nakit ile yarısı boyalı ve önden hasarlı bu aracı aldık...

Ok.. teşekkürler

Güzelim konumuzun içine ediyor bazı mahalle ağzıyla konuşan ne idüğü belirsiz çocuk bile demeye dilimin varmadığı tipler. Seyirci kalmamak lazım...

hala abiliğini yapmadın Serkan abi..?Ben de dahil abilik bekliyoruz..Sen önce Türkçe konuşmayı öğren ondan sonra dertleşiriz ;) Konu amacından saptı...Ben burda konuyu kapatmak istiyorum...Diğer abilerimden de özür dilerim..Konunun buralara gelmesini istemezdim...Mahçup bir cesaretle hepinizden özür dilerim..

Türkçe konuşuyorum zaten ama senin idrak sorunundan kaynaklanan uzun cümleleri anlayamama problemi de var herhalde :D Bunu da anlayamamışsındır gerçide neyse...

hala abiliğini yapmadın Serkan abi..?Ben de dahil abilik bekliyoruz..Sen önce Türkçe konuşmayı öğren ondan sonra dertleşiriz ;) Konu amacından saptı...Ben burda konuyu kapatmak istiyorum...Diğer abilerimden de özür dilerim..Konunun buralara gelmesini istemezdim...Mahçup bir cesaretle hepinizden özür dilerim..

Bu nasıl bir bohem gardaş ya.. :kop::kop::kop::kop:

yok benim soruma cevap gelmedi, bu arama 109hp nası oluor ?

yok benim soruma cevap gelmedi, bu arama 109hp nası oluor ?

Esaslı bi modifiye yapılmıştır kesin. Dur tahmin edeyim, +8hp almışsa eğer egzos ucu takmıştır veya far yıkama suyuna antifiriz eklemiştir büyük ihtimal. Yada silecek kollarına ışıldaklı spoiler takmıştır. Tabi bunları yaptıktan sonra dynoya çıkmaya gerek kalmadığı için yoldan geçen vatandaşa sorarak 109hp olduğunu tescillemiştir ;)

Geri