Arkadaşlar birbirimizi üzmeye değecek bir konu yok sanırım. Tartışmayı bilgi/tecrübe paylaşımı olarak tadında bırakalım. Kapatalım derim.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar birbirimizi üzmeye değecek bir tartışma yok sanırım. Kapatalım derim.
Neden dalga geçiyorsunuz Serkan abi?Size yakışıyor mu?Gerçekten soruyorum..
Abi ben kapattım bile de hala devam ediyor...Yani amacını da bilmiyorum ki birşeyler biliyorum mu diyor yoksa stand up mı yapıyor anlamadım...
Ben herhangi bir kriter, makam, ideoloji lideri, kanaat önderi vs. olmadığım için dilediğim zaman dilediğim insana hakettiği şekilde davranabilirim forum kuralları çerçevesinde...Neden diye soruyorsan cevabı önce kendinde aramalısın
serdar boşwer sen o 109 u düzel egzos ve hava filtresinle beygir falan alınmaz. bunlar afaki şeylerdir, orda 109 yazması seni daha cok bu konularda bilgisiz durumuna düşürür.
Vallaha ben dynonun yalancısıyım...Egzoz headers prof buji -Cold air intake (Ucunda yağsız Açık filtre) Kat iptali, düz boru, son susturucu ...Torku da beygiri de arttırmış...Zaten standartı 105 hp diye çıktı serviste bunlar 4 hp katsın yani
Vallaha ben dynonun yalancısıyım...Egzoz headers prof buji -Cold air intake (Ucunda yağsız Açık filtre) Kat iptali, düz boru, son susturucu ...Torku da beygiri de arttırmış...Zaten standartı 105 hp diye çıktı serviste bunlar 4 hp katsın yani