V E C T R A C ' Ler Buraya

bu kanattan mı almak istiyorsun benim aracımın kanatıda güzel aynısı volkanın arabadada var galiba ..

evet ama ulaşamadım özel msjda gönderdima am herhangi bir yanıt gelmedi ordan getirtsek bana aynısını bana

"irmscheir " olanı diyordum ben ama sizinkilerin fotograflarını görme şansım var mi ?

kayseriye gönderebilirler mi acaba

neden buraya kimse girmiyor hiç yardımcı oalcak arkdaşlar yok mu bana

O spoilerdan istiyorsan ebay'daki ilanlara bakabilirsin. Forumdan toGah nickli Hamza arkadaşımız yeni aldı şu an yolda.. Diğer türlü irmscher in kendi sitesinden de alınabilir ama orijinal ürünler oldukları için fiyatları biraz pahalıdır. İstediğin yere de gönderirler parasıyla değil mi. Nasıl bir yardım bekliyorsun bilmiyorumda bu tarz ürünler öyle bakkaldan marketten alır gibi kolayca bulunabilen şeyler değil malesef...

forumda yeni oldugum için kiminle tam nasıl iletişim kuracagımı bilmiyorum giren kimse olmadıgığı için öyle yazmıştım alakanıza teşekkür ederim ..

forumda yeni oldugum için kiminle tam nasıl iletişim kuracagımı bilmiyorum giren kimse olmadıgığı için öyle yazmıştım alakanıza teşekkür ederim ..

Orijinal irmscher almak isterseniz link yollayarak yardımcı olabilirim. Direk satan bir arkadaş yok şu an bildiğim kadarıyla, ama o tarz yardımlar genelde şöyle olur, atıyorum rakamları 100 e kendisi alır 120 ye size satmaya çalışır. Onun yerine kaynak göstermek daha doğru geldi bana...

evet siteden baktım ama ordan fiyatlar pahalı geldi bana lisanslı ürün oldukları için ama aynı ürünü yukarda resimleri var maslak oto sanayide 230 tl gibi bir rakama yaptırdıgnı yazmış bende gönderbilir mi diye o yüzden dedim.

Geri