V E C T R A C ' Ler Buraya

1.6 nın tutulmama sebebi yakıtı mı :rolleyes: ilginç. Sizin orada çok mu yakıyor 1.6 lar ? Yada az yaktığı için mi tutulmuyor :D

Ben dahil olmak üzere binlerce insan böyle düsünüyordur.1.6 ile 1.8 yakiti arasinda neredeyse bi fark yok.Neden kendini yirtara kalkmaya calisan bi araci alayim.

Söyle anlatayim, ben 1.6 Astra Cabrio ve 316 BMW yardi zamaninda.Astra 10L. BMW 10 - 12L. arasi yakiyordu. Simdiki Vectra 3.0 oda 10 litra bile yakmiyor. Simdi sen olsan hangisini alirsin ???

Ben dahil olmak üzere binlerce insan böyle düsünüyordur.1.6 ile 1.8 yakiti arasinda neredeyse bi fark yok.Neden kendini yirtara kalkmaya calisan bi araci alayim.

Söyle anlatayim, ben 1.6 Astra Cabrio ve 316 BMW yardi zamaninda.Astra 10L. BMW 10 - 12L. arasi yakiyordu. Simdiki Vectra 3.0 oda 10 litra bile yakmiyor. Simdi sen olsan hangisini alirsin ???

1.6 ile 1.8 az da olsa farkeder.2.0 veya 3.0 illaki farkeder. Ama dizel olunca işler değişebilir 1.6 benzinli ile 3.0 dizel belki aynı yakabilir tabi ama verginin kol gibi olması insanı düşündürür. Orada nasıl vergiler mesela aynı model iki vectranın 1.6 ve 3.0 yıllık vergileri nedir ?

Ben hangisini alırdım :rolleyes: İkisini de almazdım :D tercihimi yapmışım zaten ;) Almanya şartlarını bilemem tabi, Opel bile almazdım orda olsam kim bilir ..

arkadaşın demek istediği şu galiba şehir içinde 1.6 da 1.8 de 2.0 da pek fark etmiyor.. sanırım kastı odur.. katılırımda ... ama türkiyede benzin çok pahalı olduğu için 1 litre fark bile büyük para sayıyoruz biz..

arkadaşın demek istediği şu galiba şehir içinde 1.6 da 1.8 de 2.0 da pek fark etmiyor.. sanırım kastı odur.. katılırımda ... ama türkiyede benzin çok pahalı olduğu için 1 litre fark bile büyük para sayıyoruz biz..

Evet (LPG için) 1.6 lar 17-20 kuruş 2.0 lar 25-30 kuruş 3.0 lar 40-50 kuruş ortalama tüketime sahip kabaca, çokta farketmiyor. Arabaya binmeyenler veya parası çok olanlar için hiç farketmez hatta :D

3.0 ı geçdimde 1.6 ile 2.0 arası 10 kuruş oynuyormuş ortalama işde yani o kadar bir şeydir işde 10 kuruş nedirki :) her çeşit çıkıyor zaten lastik alıyoruz ıvır zıvır alıyoruz :D

Aynı sınıftaki 150.000 tl değerindeki araç 25.000 tl değerindeki araçtan daha az vergi ödüyor. Dünyanın neresinde böyle bişi var. Zaten benzini fazla kullanarak dünyanın en yüksek vergisini ödüyor. Birde yıllık vergide fazla ödüyor. Bu nasıl bir vergi adaletidir.

geçen bunun sohbetini etmişdik arkadaşlarla aslında bu ülkede affetmiycen gidicen sıfır 1.3 1.6 alıcağına ondan daha az vergiye 16 yaş yada üstü 2.5-3.0 arası güzel bir araç alıcan.. zaten o tip araçlar ağzına kadar dolu oluyor şu anda sıfır satılan pek çok full diye satılan araçlardan bile full oluyor ağzına kadar donanım teknoloji dolu oluyor..

Merhabaa..ü
Bende kayseriden katılıyorum keyifli forumlar herkese.
Kayserili vectra c olan arkdaşlarla tanışalım..

işte resimler
pict0014tt2.jpg

pict0013hm2.jpg

pict0011ss2.jpg

kayseriye gönderebilirler mi acaba

Geri