V E C T R A C ' Ler Buraya

Vectra C ciler nerde günceli...

grnt60iqi.jpg

sam3628faf.jpg

Gündüz farları hariç araç iyi olmuş, bu arada o imzada yazan Pasif AFL nedir, acaba :confused:

Sağol ismail Abi..Gördüğün üzere aracımda AFL farlar bulunuyor..Ancak işlevi şu an için çalışmıyor..Yazın namı bursalara kadar gelen Ankara lı Salih Usta var, tis2000 den devresini yaptıracağım..O yüzden aktif değil şu an..Günzü farlarına yer bulamadım :confused: ama çok iyi çalışıyorlar..

sam349tyt.jpg

Aracım için yaza bu stoplardan düşünüyorum..FK malı ve tüv onaylı.. yani trafikte sorun çıkarmayacak..Ayrıca şimdilerde her araçta neredeyse led teknolojisi kullanılıyor..Ben de aracımı bu stoplarla güncellemek istiyorum..Ama ledlerden biri dahi patlasa apaçhiye döner..Geçen a4 ün orjinal stoplarında gördüm 2 tane..Çok kötüydü...Sizce almalı mıyım?

ledrckleuc.jpg

ro12dlsani.gif

apaçhi gibi olacağını düşünüyorum bence, design edition siyah stopları gayet yeterli bence..

kendi aracımda onu kullandım

misalen değişik diyorsan aşağıdakiler değişik

http://www.ebay.de/itm/Opel-Irmsche...E_Autoteile&hash=item2c6d1eb67d#ht_1349wt_952

he benim aracımda design editionlar fazlasıyla yeter :)

Yorum için teşekkürler Hamza Abi..Onu kullandım derken ledli stop mu kullandın?Ben gece/akşam/sabaha karşı görünürlülüğü daha fazla olmasından led düşünüyorum..Junyan ın yuvarlakları vs hiç sevmem...Led olacaksa eğer yukarıdaki 1. resimdeki olsun..Bu arada linkteki vectra a kasa...Sarper Abi yi devreye soktum bakalım bulabilirse niyetliyim..Hem aracın siyah/şampanya rengi kombine oldu..Bu stoplar da sırıtmaz heralde..Tek korkum ledlerin patlaması..:confused:

Yorum için teşekkürler Hamza Abi..Onu kullandım derken ledli stop mu kullandın?Ben gece/akşam/sabaha karşı görünürlülüğü daha fazla olmasından led düşünüyorum..Junyan ın yuvarlakları vs hiç sevmem...Led olacaksa eğer yukarıdaki 1. resimdeki olsun..Bu arada linkteki vectra a kasa...Sarper Abi yi devreye soktum bakalım bulabilirse niyetliyim..Hem aracın siyah/şampanya rengi kombine oldu..Bu stoplar da sırıtmaz heralde..Tek korkum ledlerin patlaması..:confused:

benim aracın resimlerini gördüysen ben normal design edition kullandım, ledli alacaktım çok far ebayda ama almadım dediğin gibi apachi işi olmaması açısından.

ama olan arabalarda şık duruyor, bütçe meselesi :) bende irmscher paspas bile vardı :)

benim aracın resimlerini gördüysen ben normal design edition kullandım, ledli alacaktım çok far ebayda ama almadım dediğin gibi apachi işi olmaması açısından.

ama olan arabalarda şık duruyor, bütçe meselesi :) bende irmscher paspas bile vardı :)

Evet abi gördüm çok şık olmuş zevkine sağlık :bir: hele o egzoz şahane..Ben de esign Edition stop aldım..Şık ve modern duruyor gerçekten ama denk gelirse eğer ilk resimdekinden almayı düşünüyorum bakalım..Hatta sahibinden comda var bir ilan mesela bu firma fk nın türkiye ayağı..

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...ra-c-led-stop-lamba-2002-2005-115271712/detay

800 tl diye yazmışlardı..ebayda 150€ ort...Biraz konuştuk indirm yapamayız dediler..Ben de 800 tl ye 1 tane bile satamazsınız ki zaten vectra c niadını doldurdu gibisinden konuştum..Şimdi 150 tl indirim yapmışlar..Belki 500 tl ye bile indirirler..Ama ben Sarper Abi yle alacağım..Vallaha adam talep ettiğim gibi anında buluyor ve gayet de ucuza ve kaliteli..;)

Geri