Vectra C ciler nerde günceli...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gündüz farları hariç araç iyi olmuş, bu arada o imzada yazan Pasif AFL nedir, acaba
apaçhi gibi olacağını düşünüyorum bence, design edition siyah stopları gayet yeterli bence..
kendi aracımda onu kullandım
misalen değişik diyorsan aşağıdakiler değişik
http://www.ebay.de/itm/Opel-Irmsche...E_Autoteile&hash=item2c6d1eb67d#ht_1349wt_952
he benim aracımda design editionlar fazlasıyla yeter
Yorum için teşekkürler Hamza Abi..Onu kullandım derken ledli stop mu kullandın?Ben gece/akşam/sabaha karşı görünürlülüğü daha fazla olmasından led düşünüyorum..Junyan ın yuvarlakları vs hiç sevmem...Led olacaksa eğer yukarıdaki 1. resimdeki olsun..Bu arada linkteki vectra a kasa...Sarper Abi yi devreye soktum bakalım bulabilirse niyetliyim..Hem aracın siyah/şampanya rengi kombine oldu..Bu stoplar da sırıtmaz heralde..Tek korkum ledlerin patlaması..
benim aracın resimlerini gördüysen ben normal design edition kullandım, ledli alacaktım çok far ebayda ama almadım dediğin gibi apachi işi olmaması açısından.
ama olan arabalarda şık duruyor, bütçe meselesi bende irmscher paspas bile vardı