V E C T R A C ' Ler Buraya

Kaza yapmış elegance.

nigde-de-trafik-kazalari-7-yarali-4457460_o.jpg

Bende resimlerde gördüğünüz gibi elegance aracımızda arkadaki stopları edition stopları gibi folyo ile kararttım 3-5 liralık malzeme ve el emeği :)

picture.php

picture.php

Hem iyi hem kötü oldu ama senin yaptığın ama Fevzi Abi,biz ne yaparız da araçlarımızı daha güzel yaparız diye uğraşıyorken sen kazalı caanım elegance resmi paylaşıyorsun :D ama stoplar güzel olmuş..Ben de ön sağ-sol tekerleğin oradaki sinyalleri kaplamıştım..Bence onları da kapla..

o siyalleri corsa varken karartmıştım o iş pek hoşuma gitmedi. beyaz daha iyi durduğunu düşünüyorum.

:bir: senin dilinden konuşursak Hamza Abi; hooop update geldi :D çok güzel olmuş..Bence bu spoiler en güzeli ve en işlevlisi..Ayrıca insignia nın da bagaj kapağı çıkıntısı bir bakımdan..Maşallah Hamza Abi daha ne projelerin var?

iki araçta birbirinden farklı, yz 810 u sattım sonra zl 811 i kullandım onuda sattım şuanda combo alacağım:)

irmscher egzos daha duruyor olması lazım garajda.

iki araçta birbirinden farklı, yz 810 u sattım sonra zl 811 i kullandım onuda sattım şuanda combo alacağım:)

irmscher egzos daha duruyor olması lazım garajda.

Aa :confused: ?Hiç dikkat etmemiştim Hamza Abi..Kusur görme hayırlısı olsun..Ama zevkli adam olduğun belli çok güzel modlamışsın her iki vectra yı da....

Son düzenleme:
sen daha güzellerini yaparsın :) jant yay çok önemli gerisi aksesuar 18 den aşağıda jant koymayacaksın

Geri