V E C T R A C ' Ler Buraya

Zift temizliği sonrası logonun içini kapladım.

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• Görüntü1437.webp
    Görüntü1437.webp
    36.4 KB · Görüntüleme: 42
  • Görüntü1438.webp
    Görüntü1438.webp
    38.3 KB · Görüntüleme: 42
Beni de özendirdin :D ben de ilk boş zamanımda yapacağım..Gayet güzel olmuş eline sağlık kardeşim.. :bir:

Teşekkürler Serdar.. :) Yalnız tam istediğim gibi olmadı. Uç kısımlarında altındaki pisliklerden dolayı hafif kalkma var. Logoyu çıkartmaya da çekiniyorum. Temizlemek için biraz pasta yaptım fakat etki etmedi. Gözü karartıp logoyu çıkarmak lazım.

Aynen..Ben de az önce yapmaya çalıştım carbondan, logo ile boşluk kalıyor...Logoyu söküp alta döşedikten sonra tekrar logoyu yapıştırmak lazım ama yapışkan malzemesi ne olacak? :confused:

Bende çift taraflı bant var. Dediğim gibi logonun içini pasta ile temizlemek lazım.

Önleri daha önce yapmıştım şimdide arka kapı kollarının tutacaklarını karbon kapladım. Ayrıca klima tuşlarını wd40 ile temizledim. Sorunsuz çalışıyor şimdi.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• Görüntü1561.webp
    Görüntü1561.webp
    48.8 KB · Görüntüleme: 44
  • Görüntü1562.webp
    Görüntü1562.webp
    44.6 KB · Görüntüleme: 45
  • Görüntü1564.webp
    Görüntü1564.webp
    38 KB · Görüntüleme: 44
  • Görüntü1566.webp
    Görüntü1566.webp
    43.4 KB · Görüntüleme: 44
  • Görüntü1572.webp
    Görüntü1572.webp
    36.2 KB · Görüntüleme: 45
Bugünde perdeleri sildim ve bunca zaman silmeden durduğuma pişman oldum. Pırıl pırıl oldu şimdiye kadar aklım nerdeydi bilmem :) hep üşengeçlik hep :) Koltukları ve ayak altındaki halıfleksleri sildim. Halı paspaslarımızı yıkadım. Motor kısmını biraz siliyim dedim ama o kadar karışık ki uğraşılmıyor. Corsa C de motor bu kadar dolu değildi :) Kapıları da wd40 ile yağladım :)

Geri