Hayırlısı olsun..Allah biturbo insigniaya binmeyi nasip etsin inş düzeninizi bozmadan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
http://direksiyonkumandasi.blogspot.com/2011/01/direksiyon-kumandasi-sorununuz-cozuldu.html
bu siteyle ilgili bilgi sahibi olan var mı? Daha önce aracına taktırmış olan, memnun olan var mı? Alpine teypler le dahi uyumlu diyor, düşünmeye başladım ciddi olarak.
Otomatik vitesimde yaşadığım ufak detayı sormak istiyorum. Vites geçişlerimde hiçbir sorun yok, geri vitese aldığımda hiçbir vuruntu veya silkeleme veya sert geçiş yok, hatta geri vitese aldığım hissedilmiyor bile, yaşadığım tek şey 3. vitesten 4. vitese geçerken çok hafif bir yığılma olması. Bu yığılma çok hafif ve sadece 3. vitesten 4. e geçerken oluyor. Onun haricinde şu an vites geçişlerimde hiçbir sorun yaşamıyorum. Bu forumlarda kullanılan şanzıman yağının etkisi olduğundan bahsediliyordu. Belli bir numara yağ kullanıldığında daha büyük sorunlar yaşayanların bile şanzımanlarında düzelme olmuştu. Bu veya buna benzer bir çözüm önerisi veya bilgisi olan var mı? Bu sorunun veya ufak detayın sebebi nedir?
bu da bızım vectra