Eyvallah Fevzi hoş geldin kardeşim..Nerelerdesin yahu uğramıyorsun da buralara...O enjektör olayını bilmiyorum ama benim araç gaza geçtiğinde gaz deposundan; tiz bir ses geliyor...Sanki tornavida ile o gaz deposuna 1 kere vurduğundaki ses gibi...Sonra gazda...Senin gaz tesisatında sıkıntı olabilir..Belki kablo sorunu vardır..Ezilme, kopma gibi..
Rüzgarlık işi iyi olmuş..Hangi ürünü aldın?Çift taraflı bantı vardır onun..Takmadan bi prova yap cam üstünde.. Anten olayına gelince; onun olmayacağını zaten sen de biliyordun Ben zamanında insignia/astra j anteni ayarlamaya çalıştım da oda tam oturmadı..Velhasıl bizim araçların kendi anteni konumu ve tipi itibariyle bence gayet iyi
Rüzgarlık işi iyi olmuş..Hangi ürünü aldın?Çift taraflı bantı vardır onun..Takmadan bi prova yap cam üstünde.. Anten olayına gelince; onun olmayacağını zaten sen de biliyordun Ben zamanında insignia/astra j anteni ayarlamaya çalıştım da oda tam oturmadı..Velhasıl bizim araçların kendi anteni konumu ve tipi itibariyle bence gayet iyi