V E C T R A C ' Ler Buraya

Eyvallah Fevzi hoş geldin kardeşim..Nerelerdesin yahu :) uğramıyorsun da buralara...O enjektör olayını bilmiyorum ama benim araç gaza geçtiğinde gaz deposundan; tiz bir ses geliyor...Sanki tornavida ile o gaz deposuna 1 kere vurduğundaki ses gibi...Sonra gazda...Senin gaz tesisatında sıkıntı olabilir..Belki kablo sorunu vardır..Ezilme, kopma gibi..

Rüzgarlık işi iyi olmuş..Hangi ürünü aldın?Çift taraflı bantı vardır onun..Takmadan bi prova yap cam üstünde.. Anten olayına gelince; onun olmayacağını zaten sen de biliyordun :D Ben zamanında insignia/astra j anteni ayarlamaya çalıştım da oda tam oturmadı..Velhasıl bizim araçların kendi anteni konumu ve tipi itibariyle bence gayet iyi ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...05-arasi-logosuz-spor-panjur-125648199/detay/

Bu ilanda bulunan panjurdan bulamıyorum. Bu satıcıdan ürünü aldım, ısrarla aynı ürün mü olduğunu sormama rağmen hatalı çıktı. Orjinal panjurun logosuz siyah hali olan panjurdan gönderdiler. Hiç hoş durmuyor, geri gönderdim. Boşu boşuna 4 5 günüm gitti... Diğer satıcılarda da ya yok, ya da bu panjurdan değil... Bulabilecek olan, çevresinde olan arkadaşımız varsa haber verirse çok memnun olurum.

2. panjur c 2 kasalar için de olsa ilki d fena değil..Fakat ben irmscher laser den yana kullanırdım tercihimi...Eğer sembolik olarak konan ilan resmindeki gibi 1 panjur istiyorsanız; opelin aksesuar ya da modifikasyon sponsoru irmscher in alternatifi steinmetz panjuru bakmanız lazım.

bild43822.jpg

Linkler için teşekkürler. İlk panjurda opel logosu olduğu için pek sportif görünmüyor. İkincisi ise sanırım benim kasaya uygun değil. Her halükarda bir panjura 400 tl vermeyi pek düşünmüyorum. Linkte verdiğim panjur çok hoş ama satan yer yok, ya da ellerinde kalmamış...

2. panjur c 2 kasalar için de olsa ilki d fena değil..Fakat ben irmscher laser den yana kullanırdım tercihimi...Eğer sembolik olarak konan ilan resmindeki gibi 1 panjur istiyorsanız; opelin aksesuar ya da modifikasyon sponsoru irmscher in alternatifi steinmetz panjuru bakmanız lazım.

bild43822.jpg

Zaten fk marka linkte verdiğim panjur da buna çok benziyor ama maalesef satan yer bulamıyorum.

bende bundanda vardı

0013wd.jpg

Fk Marka logosuz panjur da bunun aynısı sanırım, tabii steinmetz logosu hariç... Hala bir çok ilanda var görünüyor ama telefon ettiğimde ya elimizde yok diyolar ya da tükendi diyorlar. Bir çok satıcıya da güven olmuyor zaten. Özellikle belirtmeme rağmen dandik olanı gönderdiler... :)

Geri