Hayırlı olsun Turgay Abi, zevk meselesi tabi ama bu aracı aratır diye düşünüyorum prelude..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun Turgay Abi, zevk meselesi tabi ama bu aracı aratır diye düşünüyorum prelude..
Bunu alsam mi acaba
+
bir de fotoğraftaki koltuk ısıtma düğmelerini nereden temin edebilirim arkadaşlar?
yağ 0-40 tam sentetik mobil 1 yağ kullanın. 20 25 bin yağ değiştirmeye gerek yok. 10-40 koydurmayın araçlarınıza opelin orjinal yağı 0-40 yağ.Arkadaşlar merhaba
Arabamın yağ değişim zamanı yaklaşmakta bizim araçlar için tavsiye edeceğiniz bir yağ markası varmı ? genelde hep gm kullanıyorum 10 000 lik, fakat önerebileceğiniz extra ve daha olumlu bir marka varsa bilgi olarak verirseniz sevinirim. Ayrıca amortisör konusunda bizim araçlar için hangi marka daha iyi ben kısa zaman içerisinde amortisörleri değiştirmeyi düşünüyorum, ön sol amaortisör patlamış ustanın söylediğine göre içeriye gelen seslerden anladığım kadarıyla diğerleri de çok iyi değil. varsa tavsiyeniz ve paylaşırsanız sevinirim selamlar...