V E C T R A C ' Ler Buraya

Necvox, uygun görünüyor gibi..Piyasadaki bütün cihazlar aslında oem yani adı farklı özü aynı cihazlar..Fakat biraz daha işin içine girmek lazım..Kimi satıcılar satttıkları ürün TV sunsa bile antenini ya da geri vites kamerası bağlansa bile kamerayı ürün ile vermiyorlar..Bunları istemek lazım ya da satıcılardan ürün yanında verilip verilmedğini sormak lazım..Ben de 2-3 ay içinde almayı düşünüyorum..

Anladım ilginiz için çok teşekkürler bende bir ara müsait olduğum zaman İzmitte araştıracağım, umarım iyi bişey bulabilirim, gerçi ben aracın orjinal sisteminin değişmesini pek sevmiyorum,sonradan yapılanlarda mutlaka sorunlar oluyor ama gelişmek için bazen risk almakta fayda var...

Ben teşekkür ederim..Sonuç itibariyle bu ürünlerin sundukları göz önüne alındığında bizim araçların radyolarından çok daha işlevsel ve modern oldukları kesin..Bence alacağınız ürün sıfır olduğu müddetçe rahat rahat kullanabilirisiniz..

Bu farlar AFL far Giray..Bi-xenon yanında adaptif olması da söz konusu..Benim araçtakinden..Aracın elegance olduğundan senin araca da uyar..Yalnız alman gerekenlerin listesi şu;
-2 Adet AFL özellikli far,
-2 Adet AFL powermodül,
-AFL kontrol ünitesi

Bunun yanında aracından çıkan d2s xenon ampülleri ve ateşleyici ile hella Gen4balastları da bu fara takacaksın..Ardından tesisatı AFL devre şemasına göre çekilecek ve en son da programlama yapılacak..

Ancak bi xenon olsun yeter diyorsan, forum moderatörlerinden ''HK'' nickli üye ile irtibat kurman lazım..Eğer niyetin ciddiyse iletişim bilgilerini verebilirim..Hüseyin Abi'nin GTS sine yapılmıştı..300-400 tl arası tutuyordu yanlış hatırlamıyorsam..Ama istanbulda yapan var mıdır bilmiyorum..

Evet Serdar kısaca sendekilerden lazım :) Sol farın dışı sarardı çünkü. JSV far cilası aldım fakat parlatamadım. Yani o sarı tabakayı alamadım.

Kısalar xenon, uzunlar halojen olunca komik oluyor. Olmuşken bi xenon olsun.

Sen nereden ve kaça aldın acaba?

Ben bir de Hüseyin abiyi arıyım en iyisi :)

Son düzenleme:
Diş macunu ile cilalamayı dene,hafif ıslak ve yumuşak bir süngerle..Gerçi bu yüksek hızlarda yapışan böcekleri ve kimyasallarını temizlemek için..Eğer farın içi buhar yaptıysa ve az biraz da tozla tepkimeye girip kalıcı lekeler bırakmışsa zor..2003 model vectra c lerde far sararması çok rastlanır bir olay..

Vallaha denk getirmek gerekiyor Giray..Konusu var detaylı bilgileri paylaştım..Bence AFL yaptır 4-4 lük olsun ;) en güzeli..

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=96647

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...-cd-calar-sifir-gibi-ciziksiz-141186075/detay

Yukarıdaki linkte yer alan ve omega b2 ile vectra c 2002-2003 lerde zaman zaman rastlanan siemens NCDC 2015 kodlu radyo hakkında detaylı bilgi almak istiyorum ama?Bu radyo,renkli grafik bilgi ekranıyla değil de bir eski model renkli ekranla çalıştığını biliyorum..Kısaca bu aracıma uyar mı?Renkli ekranını alsam kullanabilir miyim?Ekstra ne özelliği var navi,sim kartlı olması,renkli ekranlı olması dışında?Teşekkürler..

Diş macunu ile cilalamayı dene,hafif ıslak ve yumuşak bir süngerle..Gerçi bu yüksek hızlarda yapışan böcekleri ve kimyasallarını temizlemek için..Eğer farın içi buhar yaptıysa ve az biraz da tozla tepkimeye girip kalıcı lekeler bırakmışsa zor..2003 model vectra c lerde far sararması çok rastlanır bir olay..

Vallaha denk getirmek gerekiyor Giray..Konusu var detaylı bilgileri paylaştım..Bence AFL yaptır 4-4 lük olsun ;) en güzeli..

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=96647

Bendeki 2004 ama sarardı malesef. Yok dıştan sararma var sadece. Farlarda buharlanma vs gibi durumlar yok. Cilanın üzerinde polisaj makinası ile uygulayın yazıyor. Bir de öyle deneyeceğim. Olmazsa oto kuaförler 40 tl ye ilk günkü gibi yapıyor. Son çare o :)

Bu arada konu teypten açılmışken ben de alttaki ürünü almayı düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...uyumlu-navigasyonlu-oem-teyp-123757004/detay/

Şuanki teybin ses açma düğmesini kısarken birden sona fırlatıyor sesi. Ben direksiyondan kullanıyorum fakat bilmeyen biri dokunduğunda anlık sıçramalar oluyor araba içinde. Bununla karşılaşan var mı :)

Bu ürün güzele benziyor ama direksiyondan çalışır demiş :confused: bu cihazın arkasındaki giriş çıkışlar ya da fişler bizim araçlara uyacak mı?

Geri