V E C T R A C ' Ler Buraya

HADİ ARKADAŞLAR SAYIMIZ ARTIYO MAŞALLAH DİYELİM NAZAR DEĞMESİN... C LERLE İLGİLİ PROBLEM SORUN KAFAMIZA TAKILAN ŞEYLERİDE BİRBİRİMİZDEN YARDIM ALARAK ÖĞRENEBİLİRİZ ... CAM ÇITASI KAYSERİDE BİR KAÇ YERE SORDUM YOK ALT TARAFINKİ VAR DEDİLER AMA ALT TARAF ZATEN ORJ. VAR...

ya uf :D nerden çıkardınız rüyalarıma girdi o cam çıtası :P heheh benimkindede sadece altında vardı aldığımda vardı orjinal olarak ama üst cam çıtasıda olursa güzel olur yaff :)

Aykal arkadaşım adanalı mısın eğer öyleyse hemşerimsin demek bu çıta işini ben çıkardım ama hala bulamadım yalnız bu krom işini yapan bir ustaya sordum sanayide yapılıyor muş ama hangi sanayide ben burda yapılmış bi vectra gördüm gerçekten çok şık duruyor tabi bulabilirsek!

HADİ ARKADAŞLAR SAYIMIZ ARTIYO MAŞALLAH DİYELİM NAZAR DEĞMESİN... C LERLE İLGİLİ PROBLEM SORUN KAFAMIZA TAKILAN ŞEYLERİDE BİRBİRİMİZDEN YARDIM ALARAK ÖĞRENEBİLİRİZ ... CAM ÇITASI KAYSERİDE BİR KAÇ YERE SORDUM YOK ALT TARAFINKİ VAR DEDİLER AMA ALT TARAF ZATEN ORJ. VAR...

araban mükemmel sade ve gösterişli bravo diyorum başkada bişe demiyorum nazar değmesin...

Aykal arkadaşım adanalı mısın eğer öyleyse hemşerimsin demek bu çıta işini ben çıkardım ama hala bulamadım yalnız bu krom işini yapan bir ustaya sordum sanayide yapılıyor muş ama hangi sanayide ben burda yapılmış bi vectra gördüm gerçekten çok şık duruyor tabi bulabilirsek!

evt adanalıyım :) ya bulun şu kromu yada resmini çek ya bul o arabayı bul o adamı :D :D :D

tüm erzincana haber saldım duyan gören bilen hemen haber verecek!

ya aslında aksesuarcılarda metre hesabı satılan nikelajlardan alıp camın etrafına istediğimiz gibi çeksek olmazmı??

bız heryerdeyız..vectranın farkını bılmeyen ve baska marka kullanıp ahkam kesenlere sınır oluyorum...vectra yasam felsefesıdır saygılar emrealtug

ardaşım sende vectracısın ama burası sadece vectra C lerin garajı
:):):)

Geri