- Konuyu Başlatan
teşekkür ediyorum kardeşim sağolasın ...araban mükemmel sade ve gösterişli bravo diyorum başkada bişe demiyorum nazar değmesin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ediyorum kardeşim sağolasın ...araban mükemmel sade ve gösterişli bravo diyorum başkada bişe demiyorum nazar değmesin...
KAPI KOLLARI PİYASADA SATILIO ZATEN TAMPON ALTINA GELİNCE BENİMKİDE BOYALI NORMALDE ATMIO AMA KALDIRIMA FALAN YAKLAŞIRKEN DİKKAT ETMEK GEREKIO YOKSA ÇİZİLİYO ALTINA ÖZEL Bİ PLASTİK ASTARI VARMIŞ ONDAN YAPTIRMIŞTIM BEN HALADA ATMADA MAŞALLAH AMA C2 LERİN ORJİNALİNDE BİLE ÖN TAMPON BOYALI DEĞİL YANİ BOYANMAZSA ÇOKTA ÇİRKİN DURMUO DERİM BENCE...haydin bizde katılalım buraya.. c ye binmek ayrıcalık.. eskiden b kasa vardı bende ama b den sonra c ye binmek harika.. konfor olarak ozellikle..
ayrıca burda c ler hakkında konularıda tartısabiliriz veya sorabiliriz.
mesela benim aracımın marpiyerler filan govde rengine boyalı gayet hos oldu ama on karlıgı boyattık zaman içinde boyası atıyor.. bunun onune nasıl geceriz. siyah çirkin bir goruntu oluyor.. he birde krom kapı kolu satılıyor mu kapı kollarımı krom yaptırmak istiyorum.
berfe..
VALLA CAN BİLİYOSUN BUNLAR TEK ÇIKIŞ BEN SAĞ TARAFADA TESİSAT ÇEKTİRDİM AMA TEKRAR ARAYA PUL ATTIRDIM VE KAPATTIM Bİ UĞULTU OLDU SUSTURUCU TAKMAMA RAĞMEN ÖNÜNE GEÇEMEDİM AMA 3-4 SAAT KALDI SANAYİDEmustafa arkadaşım o eksoz uclarının montajı zor mu yoksa hemen orjinal çıkışın ucuna mı takıyorlar?
VALLA CAN BİLİYOSUN BUNLAR TEK ÇIKIŞ BEN SAĞ TARAFADA TESİSAT ÇEKTİRDİM AMA TEKRAR ARAYA PUL ATTIRDIM VE KAPATTIM Bİ UĞULTU OLDU SUSTURUCU TAKMAMA RAĞMEN ÖNÜNE GEÇEMEDİM AMA 3-4 SAAT KALDI SANAYİDE
hakkaten güzel olmuş bide gerçeği olsa tabiri caizse cuk die oturtsak tadından yenmez olur bulucaz inşallah...photoshoplu hali ama dediğim gibi krom efekti tam olmadı gerçeği çok daha mükemmel duruyor.