V E C T R A C ' Ler Buraya

Görüyormsun bir hevesle şiparişini verdik de başımıza gelenlere bak şimdi :)

Eğer bu tip fiberden yapılmış bir ürün almak istiyorsan bence ürünü görmeden ve denemeden ısmarlama alma, aldıysan bile boyasını hemen attırma.Neden diye soracak olursan fiber ürünler genelde takılacak bölümlere tam oturmayabiliyor ve parca ufak tefek alıştırma işlemleri isteyebiliyor.Mümkünse aldığın ürünü önce tam oturuyormu diye aracının üstünde bir dene daha sonra boyasını yaptır derim.Şimdiden güle güle kullan.

Arkadaş gayet güzel açıklamıştı aslında. Ama keşke dikkate alınsaydı...

bu mejnı okumadan ben ilk görünce şiparişini vermiştim :( birde forumdan kullanan arkdaşlar olunca ne bileyim güvendim açıkcası.

bu mejnı okumadan ben ilk görünce şiparişini vermiştim :( birde forumdan kullanan arkdaşlar olunca ne bileyim güvendim açıkcası.

Birde ben satacağım arabaya en ufak yatırım yapmam. Madem satmak istiyorsun bırak olduğu gibi kalsın. Spoiler'i de iade edebiliyorsan yolla gitsin kargo parasıyla kurtarırsın bari. Tabi karar senin...

Abi 2.0 t için biraz daha beklemem gerekiyor satma işi şimdilik askıda telefon açıp konuşacagım birazdan bakalım ne diyecekler.

Abi 2.0 t için biraz daha beklemem gerekiyor satma işi şimdilik askıda telefon açıp konuşacagım birazdan bakalım ne diyecekler.

Ustalar oturtur onu, ısıtsınlar zımparalasınlar sündürsünler vs. bahaneler öne sürmezler umarım.

"bizim malzememiz içi boş bir malzeme istedigin tarafa esner biraz ısıtırlarsa kasma olayı olmaz direk yapışır ordaki usta bilmiyorsa telefon aç bana ben izah edeyim " diyolar
benım burda gidecegim tek bi yer kaldı orada yapmassa kimse yapmaz bunu.

Neyse artık "araba devrildikten sonra yol gösteren çok olur" derler. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok...

ibrahimcim hamza arkadaşım lütfen tartışmayalım tamam neyse ne her kezin arabası kendine güzeldir..

tahir kardeşim şimdi gördüm yazıları panik yok bak yukardaki yazımı okuduysan bende o kanatı 3 yere götürdüm takamadılar nedeni ürünün kötü olması değil tam aksine ustaların beceriksiz olması en son götürdüğüm usta fiber ustasıydı hatta diğer ustalarla dalga geçdi nasıl ustalarmış onlar diye adam cuk diye oturttu taktı..

volkan arkadaşımızda aldı onun ustası iyiymiş ilk takışta taktı.. diyiceğim şu iyi bir fiber ustası bul o takar biz nasıl takdık oda takar panikleme ben ne yapdım deme öyle panikliycek ibr şey yok her usta beceremiyor bu işleri..

hakan, yukarıda arkadaşın bana sataşmak için seninle yazışmalarımızı kullanmasına karşılık yanlış anlaşılan, şudur.

ben senin aracına laf etmedim kullandığın malzemelere çakma dedim. lakin aracın cok güzel bir araç keşke bendede olsa makyajlı kasalardan. ;)

Son düzenleme:
Geri