V E C T R A C ' Ler Buraya

güzel :good:ama araç içini de göstersen..:) bu arada esp tuşu sedanlar da elektronik arka perde olunca iptal mi oluyo..:eek:

güzel :good:ama araç içini de göstersen..:) bu arada esp tuşu sedanlar da elektronik arka perde olunca iptal mi oluyo..:eek:

Sedanlarda görmedim ben ya ESP tuşu. Eski aracımda yoktu eleganceda. Bilemiyorum nasıl oluyor o iş. Tuş yer değiştirmesi de olmaz pek her tuşun yeri sabit. Demekki sedanlara ESP iptal tuşu koymamışlar hiç..

Son düzenleme:
Sedanlarda görmedim ben ya ESP tuşu. Eski aracımda yoktu eleganceda. Bilemiyorum nasıl oluyor o iş. Tuş yer değiştirmesi de olmaz pek her tuşun yeri sabit. Demekki sedanlara ESP iptal tuşu koymamışlar hiç..

he he iyi noktadan yakaladım..:D sport tuşu yeter diye konmamıştır..:D belki de sedanlar esp olmazsa yoldan çıkıyordur alimallah..:kop: elektronik perdeyle idare etcekler..

bende var ebaydan aldım vectra c den çıkma tc tuşu ama bizde otomatikmiş öyle manuel devreden çıkmıyormuş tuşda elimde kaldı öyle :D

Serkan abi tam fotoları koysanızda görsem sizin aracı merak ediyorum ben

he he iyi noktadan yakaladım..:D sport tuşu yeter diye konmamıştır..:D belki de sedanlar esp olmazsa yoldan çıkıyordur alimallah..:kop: elektronik perdeyle idare etcekler..

Hehe olabilir, GTS kasaları alçaltılmış spor şasi diye geçiyor, yol tutuşu bariz farklı, artı CDC sistemi var mesela bende, yine yol tutuşunu arttıran bir sistem IDS+ gibi, belkide gerçeklik payı vardır dediğinizin :D Sedanlara ESP ile oynamayın perdeyi indirin kaldırın demişler demek ki :) Bu arada o perdeyi ben 2 yıl boyunca 1 kere kullandım oda gece 4-5 gibi İzmir'e doğru yola çıkmıştım. Güneş doğduğunda tam arkamdan feci gözümü alıyordu, perdeyi kaldırdım ve işime yaradı. Onun dışında sadece birilerine göstermek için kaldırıp indiriyordum. Benim işime yaramadı ama kullanan vardır herhalde..

Serkan abi tam fotoları koysanızda görsem sizin aracı merak ediyorum ben

Konu tekrar kapanıp açılırsa artık bir şeyler daha ekleyebilirim belki :kop:

Bu arada şundan düşünüyorum, orijinal parçalar hepside. Bazı OPC Vectralarda var..

P1010162.jpg

P1010127.jpg

Son düzenleme:
benim o bölümde indash avt navigasyyonlu teyp var :D

Bu da ilginç bir örnek :S

DSCF3712.jpg

Geri