Vahim bir kaza...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayır değil arkadaşım yan hava yastıkları koltukların yanından çıkar ve yan kısmımızı korur perde hava yastıkları ise ön kapı ile arka kapı arasındaki direkten çıkar veya modele göre kapılardan aşağı düşerek açılır ve başımızı çarpmamızı önler yani sağdan veya soldan çarpmalarda kafa ve omuzumuzu korur

:alkis::good:

:good:

Evet arkadaşlar para verip 8 hava yastığı olan bir araç alıyorsun ama hava yastığı açılmıyor ve hayatını kaybediyorsun. Tezat bir olayda bu sitede gerçekleşiyor papiru nick li üye corsa ile saate 10 km hızla giderken hava yastıkları açılıyor ve bir şürü olaydan bahsediyor diğer tarafta da bu olay. Yıllar öncede vectra ile bir kazada hava yastıgı açılmadığı için felç olmuş birisi dava açmış ve yıllarca sürmüştü bu dava haber kanallarına da çıkmıştı en son aracını taksimde yakmıştı sanırım.
Bence bu sitedeki yönetici arkadaşların bu olayı takip edip burada ki insanlara birşeyler sunulmalı ya da biz birşeyler yapabiliyorsak biz yapalım.
Bir insan hayatını kaybetmişse burada ''hava yastığının açılması için gerekli şartlar oluşmamıştır'' demek çok yanlış ve samiyetsiz.

Arabayı kötülememek lazım bence kızcagız kemer takmıyomuş muhtemelen kafayı bi yere vurup travma geçirdi .NEYMİŞŞŞ 5 yıldızlı arabada da ölünürmüş yavaş gidilecek

Evet arkadaşlar para verip 8 hava yastığı olan bir araç alıyorsun ama hava yastığı açılmıyor ve hayatını kaybediyorsun. Tezat bir olayda bu sitede gerçekleşiyor papiru nick li üye corsa ile saate 10 km hızla giderken hava yastıkları açılıyor ve bir şürü olaydan bahsediyor diğer tarafta da bu olay. .

Bir yanlış anlaşılma olmuş herhalde, benim bahsettiğim olayı ben başka bir siteden çıkarıp sitemize yazdım arkadaşların da bilgisi olsun, böyle birşeylerin de olabileceğini öğresinler istedim, yoksa olayla en ufak ilgim yok, kazayı yapanı da tanımıyorum.

Aracım bu arada opel astra H .

kemer takılmadıgı surece opele laf soylenemez bence kemer takıpda kazada olum olsaydı ozaman opel e laf soylenebıırdı

Geri