Ve Astra J 8401 km de Debriyaj Baskı Balata Bitti !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ve Astra J 8401 km de Debriyaj Baskı Balata Bitti !!!

Nasıl kesiliyor abi bu turbo hıkık deyip kalıyor mu? :)

avukatakın link' Alıntı:
turbo kesilmesi bende oldu galiba :)  hatırlarsanız sn. drwaverunner  sizden yol yardım almıştım :)

Yağmurlu bir günde cc ile seyahat ediyordunuz yanlış mı hatırlıyorum?

benim olayımda cc de giderken araç ccden çıkmadı yani ışığı yanıyordu ama hız azaldı gaz yemedi gaza basınca ise  hız artmadı fakat motor bağırmaya başladı otobanda tam sollama  yaparken olmuştu, korkunç bir tecrübeydi

drwaverunner link' Alıntı:
[quote author=avukatakın link=topic=663.msg9920#msg9920 date=1298924116]
turbo kesilmesi bende oldu galiba :)  hatırlarsanız sn. drwaverunner  sizden yol yardım almıştım :)

Yağmurlu bir günde cc ile seyahat ediyordunuz yanlış mı hatırlıyorum?
[/quote]

evet :)

avukatakın link' Alıntı:
benim olayımda cc de giderken araç ccden çıkmadı yani ışığı yanıyordu ama hız azaldı gaz yemedi gaza basınca ise  hız artmadı fakat motor bağırmaya başladı otobanda tam sollama  yaparken olmuştu, korkunç bir tecrübeydi
bugün benim başıma aynısı geldi, gerçek söylüyorum şaka yapmıyorum.

Alakası yok ama DH forumda konuşulmuştu galiba yağışlı havada CC kullanmayın tehlikelidir diye...

Ben  servisi aradım durumu anlattım. Usta bana sanırım turbon gidici ama panik yapma  rahat ol turbo garanti kapsamında dedi. :)  güleyimmi  ağlayayımmı tam karar verememiştim o zaman :)

goxb link' Alıntı:
Alakası yok ama DH forumda konuşulmuştu galiba yağışlı havada CC kullanmayın tehlikelidir diye...

Evet. Tarafımdan paylaşılmıştı o yazı :)

Baskı balataya da çözüm buldum  bundan sonra  mümkün mertebe  1. viteste gitcem ve vites değişiminde arada bir  debriyaj kullanacam nitekim şanzuman balata kadar pahalı değidir  dancee

avukatakın link' Alıntı:
Baskı balataya da çözüm buldum  bundan sonra  mümkün mertebe  1. viteste gitcem ve vites değişiminde arada bir  debriyaj kullanacam nitekim şanzuman balata kadar pahalı değidir  dancee

Motor kaputunu da sökün ki motor kolay soğusun :)

Geri