Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve Astra J 8401 km de Debriyaj Baskı Balata Bitti !!!
Ynt: Ve Astra J 8401 km de Debriyaj Baskı Balata Bitti !!!
benim olayımda cc de giderken araç ccden çıkmadı yani ışığı yanıyordu ama hız azaldı gaz yemedi gaza basınca ise hız artmadı fakat motor bağırmaya başladı otobanda tam sollama yaparken olmuştu, korkunç bir tecrübeydi
avukatakın link' Alıntı:
benim olayımda cc de giderken araç ccden çıkmadı yani ışığı yanıyordu ama hız azaldı gaz yemedi gaza basınca ise hız artmadı fakat motor bağırmaya başladı otobanda tam sollama yaparken olmuştu, korkunç bir tecrübeydi
Ben servisi aradım durumu anlattım. Usta bana sanırım turbon gidici ama panik yapma rahat ol turbo garanti kapsamında dedi. güleyimmi ağlayayımmı tam karar verememiştim o zaman
Baskı balataya da çözüm buldum bundan sonra mümkün mertebe 1. viteste gitcem ve vites değişiminde arada bir debriyaj kullanacam nitekim şanzuman balata kadar pahalı değidir dancee
avukatakın link' Alıntı:
Baskı balataya da çözüm buldum bundan sonra mümkün mertebe 1. viteste gitcem ve vites değişiminde arada bir debriyaj kullanacam nitekim şanzuman balata kadar pahalı değidir dancee