Ve Astra J 8401 km de Debriyaj Baskı Balata Bitti !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ve Astra J 8401 km de Debriyaj Baskı Balata Bitti !!!

bende bundan sonra debriyaja basmadan vites değiştirecem eğlenceli aslında, tabi devrini ayarlamak lazım yoksa şanzıman kucakta:)

PS:lütfen kendi aracnızda denemeyiniz !! :D

Sn: HaKaN bey,
Çok geçmiş olsun 8000 km de debriyaj balatasının bitmesi gerçekten çok üzücü neyseki garantiden değişiyor bu sevindirici haber.

Çook geçmiş olsun , Opel'i ve Servisinizi yaklaşımından dolayı tebrik ediyorum.

Sayın Hakan,

Geçmiş olsun.Yaşadığınız tecrübe hoş değil.Tabii bu durumun şimdiye kadar sadece sizin başınıza gelmiş olması, bizim başımıza da gelebileceğinin bir işareti.Umarım yanılıyorumdur.Ancak hangi servis ise, o servisin; "aslında garantiye girmiyor ama biz garantiye soktuk" anlayışı, sizin açınızdan belki sevindirici bir durum ama aslında ülkemizdeki genel anlayışın da bir göstergesi ve ben bu durumdan çok rahatsızım.Neden? ևünkü ülkemizde hiçbirşeyin bir standartı yok. Futbolda öyle, cezalarda öyle bu olayda öyle..Ne demek " aslında garantiye girmiyordu ama..."? Girmiyorsa girmiyordur, giriyorsa da  giriyordur..Haksızmıyım? Sn.Drwaverunner, "Hakan beyin durumunda, olay garantiye sokulmuş ama sizin başınıza geldiğinde böyle olmayabilir" diye uyarıyor haklı olarak..Ama bu bir emsal değilmidir, siz de garantiye giriyorsa herkeste garantiye girebilmeli..
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?  

Tekrar büyük geçmiş olsun..

Baskı balatanın garantiden değişmesi iyi birşey ama  ben burada  opel firmasını tebrik  falan etmem. Eğe opel yapması gerekeni yapıp adam gibi baskı balata üretseydi Hakan hocamın başına bu gelmezdi.
Kesinlikle kullanıcı hatası olduğunu düşünmüyorum bu opelin kendi üretim beceriksizliğini örtpas etmek için müşteri memnuniyeti palavrasının arkasına sığınma çabasından başka bir şey değil.

alahan1963 link' Alıntı:
Sayın Hakan,

Geçmiş olsun.Yaşadığınız tecrübe hoş değil.Tabii bu durumun şimdiye kadar sadece sizin başınıza gelmiş olması, bizim başımıza da gelebileceğinin bir işareti.Umarım yanılıyorumdur.Ancak hangi servis ise, o servisin; "aslında garantiye girmiyor ama biz garantiye soktuk" anlayışı, sizin açınızdan belki sevindirici bir durum ama aslında ülkemizdeki genel anlayışın da bir göstergesi ve ben bu durumdan çok rahatsızım.Neden? ևünkü ülkemizde hiçbirşeyin bir standartı yok. Futbolda öyle, cezalarda öyle bu olayda öyle..Ne demek " aslında garantiye girmiyordu ama..."? Girmiyorsa girmiyordur, giriyorsa da  giriyordur..Haksızmıyım? Sn.Drwaverunner, "Hakan beyin durumunda, olay garantiye sokulmuş ama sizin başınıza geldiğinde böyle olmayabilir" diye uyarıyor haklı olarak..Ama bu bir emsal değilmidir, siz de garantiye giriyorsa herkeste garantiye girebilmeli..
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum? 

Tekrar büyük geçmiş olsun..

%  100  oranında haklısınız  !

Örneğin alpersağlık beyin garantiden değiştirmeyi başardığı ve sorununu çözdüğü şu havalandırma valfi meselesi..O başardı, biz hala debeleniyoruz, sorunu işaret etmek ve değişimini sağlamak amacıyla..Heryerde adalatsiz tutum, heryerde eşitsizliksizlik.. 046thumbsdown

avukatakın link' Alıntı:
Baskı balatanın garantiden değişmesi iyi birşey ama  ben burada  opel firmasını tebrik  falan etmem. Eğe opel yapması gerekeni yapıp adam gibi baskı balata üretseydi Hakan hocamın başına bu gelmezdi.
Kesinlikle kullanıcı hatası olduğunu düşünmüyorum bu opelin kendi üretim beceriksizliğini örtpas etmek için müşteri memnuniyeti palavrasının arkasına sığınma çabasından başka bir şey değil.

Diğer üreticilerin garantiye sokup değiştirmemesi iyi araç ürettiklerini mi gösteriyor.  lampp
Ayrıca servis ve satıcı firmada değişim için ön ayak olmasa debriyaj kesinlikle garantiye girmeyecek bir parça , aynen lastikler gibi.

çok büyük geçmiş olsun hakan bey, bu olaydan sonra anlaşılıyor ki araçlarımızın kmsi ilerledikçe asıl önemli masraflı problemler gelmeye başladı yakında tıkırtı kıtırtılara şükredicez gibime geliyor..

Murat.Dursun link' Alıntı:
[quote author=avukatakın link=topic=663.msg9956#msg9956 date=1298963992]
Baskı balatanın garantiden değişmesi iyi birşey ama  ben burada  opel firmasını tebrik  falan etmem. Eğe opel yapması gerekeni yapıp adam gibi baskı balata üretseydi Hakan hocamın başına bu gelmezdi.

Diğer üreticilerin garantiye sokup değiştirmemesi iyi araç ürettiklerini mi gösteriyor.  lampp
Ayrıca servis ve satıcı firmada değişim için ön ayak olmasa debriyaj kesinlikle garantiye girmeyecek bir parça , aynen lastikler gibi.
[/quote]
Dikkat edin lütfen ben diğer üreticiler iyi araç üretiyor demedim, opeli eleştirmemin sebebi 8000 kmde  baskı balatası biten bir araç yapması.  Aynı hatalı üretimi yapan tüm firmaları eleştiririm ben, sadece opeli değil. ;)

Geri