Ve işte büyük gün bugün OPEL ANTARA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bilmeyenler için söyleyim bugün yani 1 mayıs opel Antara'nın Türkiyede satışa çıktığı gün.Bu aracı çok merak ettiğim için bugün Ankara Opal'a gittim fakat araba daha gelmemiş o yüzden göremedim.Opelin internet sitesine eklemişler aracı ama fiyat olarak biraz fazla geldi

Güzel araba da fiyatı biraz fazla bence de ...

Bence de çok güzel bi araba! Opel'e yakışmıyordu SUV piyasasında olmamak! Ancak 101,5 ediyor metalik renk ile birlikte! Bu fiyatlarla Sorento ya da CR-V ile kapışması mümkün gözükmüyor. Opel'in Corsa ve Antara'daki fiyat politikasını tebrik ediyorum!!! Umarım tez zamanda indirirler bu fiyatları.

Ne zaman gelir acaba? Gitsek de bir gezsek...

bunun bide abisi olması lazım Touareg le filan kıyaslanamayacak bi araça ama helal olsun opel bi köşesinden tuttu SUV sektörünü

tanıtım filmini izledim süper bi arac

10 yıl sonra alabiliriz heralde vectra da olduğu gibi
*******************************/288100 ;)

Resimlerine baktım hakikaten bir harika fakat fiyatı çok yüksek ayrıca performansla ilgili bir bilgim yok iyimidir.
Arkadaşlara bende katılıyorum opel SUV'a çok güçlü bir giriş yaptı, daha da büyük araçlar denemeliler bence. AMA ALLAH AŞKINA FİYATA ABANMASINLAR.

astra opc alırım üstünde param kalır ....ama tanıtım filmi süper itiraf etmek lazım :alkis::alkis:

çok pahalı bu kadar yüksek bi fiyat beklemiyordum

Geri