Ve işte büyük gün bugün OPEL ANTARA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar ben bu aracı yemin ederim 1 ay önce gördüm...Ama tırla gümrük alanından çıkıyordu..Bende kurstan çıkıyordum.BAktım tırın üzerinde bunlardan önce dikkatimi çekti buhangi model diye sonradan anladım Bu arac olduğunu acaba o zmandan beri bu aracları napıyolardı...

arkadaşlar sınıfının belkide en küçük bagaj hacmine ve en çok yakan aracı bu geçen gün okudum test dergisinde yani 4 marka içinde 3.olmuştu konfordan kurtarıyordu 1.honda 2.mitsubishi 3.opel 4.toyota olmuştu bagajı hemen hemen yarı yarıya yahu diğerlerine göre ama arkadaki ferahlık hiçbir jipde yokmuş ;)

ben hiç beklemezdim bu denli kötü bişey olacağını. suzuki bile farklı kasa cıkardı vitarasını. çokda hoşuma gidiyor. bu o kadar bile değil. napıyor bu opel ya.

Ya neden bu kadar pahaLı??

Ama gerçekten beğendim arabayı...OpeLİme hayırLı uğurLu oLsun...

ankaradakilere duyurulur ben bugün opanda baktım araca...

araba fena değil....

"aaaaa şurasıda çoook güzelmiş" denecek bi tarafı yok...

tabi şu hyundai vb. markaların 4x4leriyle kıyaslanamaz...

bu arada araçda birçok özellik standart....

100 üzerinden 85 veririm...

Bugün Opan'da inceledim ben de. İzlenimlerimi paylaşayım dedim.
Öncelikle tahmin ettiğim kadar küçük değilmiş dışarıdan. 4.57 metrelik boyuyla sınıfına göre küçük bir araç çünkü. Dıştan tipi gerçekten güzel, önü de arkası da hoş. Donanım olarak ve motor olarak da çok iyi olduğunu okuyordum zaten hep. Özellikle 4 çeker sistemi çok iyiymiş diye okudum genelde, viraj devrilme bilmemne kontrolleri filan standart araçta.
Zaten cosmodan başka donanımı da yok. Yalnız içine oturduğumda biraz hayalkırıklığına uğradım. Arkası geniş bir sedan gibi (zaten dingil mesafesi Vectra ile aynı) yani yeterli.
Touareg ya da q7 sınıfında olmadığını hatırlarsak bu iç hacim gayet yeterli. Fakat araba çok basık. Yani arkaya 1.90 lık bi adam zannetmiyorum rahatça otursun. Aracın toplam yüksekliği sınıfındaki diğer araçlar kadar olsa da içinin bu kadar basık olması şaşırttı beni doğrusu. Özellikle deri döşemeler ve kapıların içleri çok kaliteli malzemeyle döşenmiş. Fakat direksiyona oturduğunuzda çok bir yenilik hissetmiyorsunuz. Yeni Astra ve Corsa'daki göstergelerin neredeyse aynısının kullanılması beni hayal kırıklığına ugrattı. Ama ortadaki 3 ayrı hava üfleci çok şekil olmuş. Ve en büyük şoku bagajda yaşıyorsunuz. Bagaj bir jipe göre inanılmaz küçük olmuş. Keşke biraz daha derinlemesine yapsalarmış ya da arabayı bi 8-10 cm uzun yapsalarmış. Bi jipe bu kadar bagaj enteresan.
Genel olarak çok güzel bi araba ama 100 milyar etmez gibi geldi bana.

Geri