Ve işte büyük gün bugün OPEL ANTARA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
italian jobla ilişkilendirmişler arabayı.... damdan dama atlayan küçük olmasada kıvrak araba imajı..... web sitesinde ki tanıtım müziğide italian jobun film müziklerine benziyor.... opelin dizaynerlarını değiştirmesi lazım..

Benim için corsa D'den sonra beklenen 2. bir hayal kırıklığı...Fiyatı da gerçekten çok komik..O para o arabaya verilmez..

opelantaraxl1.jpg

opelantara1nu9.jpg

GTC güzelmiş ama

O istedikleri paraya bir adet zafira 1.9 cosmo + (artı) bir tane de astra cosmo alınır, veya bir tane corsa alırsınız üste de bir zafira OPC'niz olur , herkes de, siz ufka doğru uzaklaşırken arkanızdan aval aval bakar.
Antranın sonu da signum faciasının ki gibi geldi bana. -> Geçen sene tüm Avrupa'da sadece 8046 adet signum satıldığı için ebediyen üretimden kaldırılıyor da.
Opel bir türlü doğru düzgün planlama yapamadığı için sürekli zarar eden bir kuruluş olarak kalıyor, sonra da harcamalarını kısmak için bizi sorunlarla boğuşturup duruyor.

sıra dışı güzel bir araç ama fiyatı çok pahalı az satar...

Ya çok pahalı diyoruz da bugün yine gittim incelemeye :) Sanki alcakmşım gibi sürekli gidiyorum ben de :D
Captiva 92 ediyosa bu 100 eder abi! Bu kanıya vardım! Sonuçta bagajı hariç çok güzel bir araba. Teknoloji var, sağlamlık var, güenlik var, var oğlu var. Evet 100 diyince bi an ben de uçuklamıştım ama Captiva ve SantaFe ile kıyaslayınca Hyundai'ye 100-110 muı verirsiniz yoksa Opel'e 100 mü verirsiniz?

ne o uzakdoğunun kağıttan kaplanları okadar eder nede bu antara,bana göre captivanın ederi en fazla 45-50 antaranında 70-80 arası,gerisi şişirilmiş fiyatlar...

Geri