"Sahibinden"de fena durmayan Corsalara 21-22 gibi rakamlar isteniyor. Çok fazla geldi bana. En son 17-18 gibi kalmış aklımda.
Clio mu baksam acaba diye düşünmeye başladım. Onun da yakıtı çok farklı olmayacaktır. Ama sağlamlık, güvenlik v.s. konuşmaya bile gerek yok. Kafam çok karıştı.
şirketimizde 10 dan fazla clio var kullandığım araç hatta 2012 modeli bile var hiç tavsiye etmem çok ses alıyor ve yol tutuşu kötü 1.5 olmasına rağmen seri ama yakıt konusunda cimri vectradan sonra kalas gibi gelecektir... hocam illa dizel alıcaksan konfor ve yol tutuşundan da vazgeçmek istemiyorsan vectra dti tavsiye ederim tabi modeli problem yapmazsan hatta 23 binlira civarına c kasa bile var yada 2001 model dti comfort alabilirsin antalyada olsan al benim aracı bir dene derdim 2.5 v6 vectrada var bende performas olarak nerdeyse aynı tabi benim araçta yazılımda var onun katkısı büyük... yada focus alabilirsiniz eğer çocukta varsa corsa küçük gelebilir aileye veya astra 1.7 dti olabilir seçenek çok önünüzde bence ince eleyip sık dokuyun acele etmeyin eğer aracınızdanda memnunsanız bence hiç maceraya atmayın kendinizi ikinci el dizel birazda şans işi çünkü araç 50000 km de olsa bile düzgün kullanılmamışsa başınızı çok ağrıtır.. ve tavsiyem clio albea tarzı araçlardan uzak durun %80 i taksi yada şirketten veya rent a car dan çıkma araçlar çünkü