Vectra 2.5 v6

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selo06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selo06

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracın dışıyla biraz oynadım,orjinalinden biraz farklı olsun istedim,sonuçta orjinale tekrar dönebilecek işlemler.Sadece GT jantı kaldı fakat ondanda umudu kestim açıkçası,başka 16' jantlara bakıcaz artık.İyi-kötü Görüşlerinizi bekliyorum.......

http://img35.imageshack.us/i/ophell240.jpg/

Ne kadar yakıyor bu araba 100 km'de ? :sorry: :D

Kazasız belasız.. :)

masallah güle güle kullanın.

bence gt jantı yerine astra h yıldız jant düşün daha güzel uyuyor. siteden bi arkadas takmıstı çok ykaıstı

Kazasız belasız. Bence de 18'' yıldız jant çok güzel olur. Siteden takan arkadaş yanlış hatırlamıyorsam değiştircem diyordu. Denk gelirde satarsa onları al bence.

Teşekkürler fikirleriniz için,zaten GT jantı yalan oldu,bahsettiğiniz arkadasın fotoğraflarını bulursanız ekliyebilir misiniz?Benmde jant hakkımda bi bilgim olur?Fakat 18 de biras korkuttu :D

Aşağıdaki forum kuralını ihlal eden fotoğraf ve mesajlar silinmiştir.

13- Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır.

Pardon :D Bu arada vidyolar bölümündede vidyom var gözünüzden kaçmış onuda bi zahmet,ama orda ki biçok vidyo bu kuralı ihlal edio:eek: ????

Son düzenleme:
Teşekkür ederim,Basınca yakıo da tüpte fazla etkilemiyor bütçeyi,sakin kullanımda baya az yakıyor....

2.5 vectra güzel araba kazasız belasız...

Geri