vectra-a garajı

bmw o da 5 ve 7 serileri 400.000 yapıyor duzgun kullanımda bizimkiler 650.000 rahat yapar diyorum yakıt gazda 240 tl benzinde 310.000 krs yakıyor

Merhaba tekrardan

Benim yaşlı bi komşum var avukat 1995 te kesin almanyadan dönüş yaparken 98-2000 olan 5 serisi kasadan alıyor ilk seriden..

Arabada sıfır modifiye var kapaklı cantlar, ördek yeşili,sunroof ve kumaş koltuklar..

Kazasız çıtır cıtır kullandı
Motor 200.000 de ve deli gibi yag yakıoyr.

Benim berber e39 denilen aractan var 7 senedir km 250 bin..Bor pover kullandı buna ragmen bagajda 10 40 po yagıyla idare ediyor cunku çok yag yakıyor..

Heleki sıfır çizen eziyet çekenleri düşünün...

Yakıtım 180 bin lira her iki aracta da

Saygılar

Vectra gt deki yüksek km sıkıntıları sfi

Koltuklar hurdahaş oluyo ne kadar temi kullansanda
Halının debriyaj pedalı yanı deliniyor
Boya kaput tavan spoyler güneşten bitiyor
Ön takım bitiyor
Akslar bitiyor freze boşlugu veriyor
Porya bilyaları vs bitiyor.
Benzin pompası 2. kez değişim istiyor bitiyor
Buji kabloları keza 2.kez değişim istiyor.
Kapı merkezi kilit bazı kapıları kitlemiyor.
Direksiyon derisi leş gibi bitiyor ve kötü kokuyor
Kilometre kadranındaki sarı ampullerin homojenitesi bitiyor.
Yolbilgisayarı ampulu patlıyor DD
Arka cam çevresinde ufaktan paslanmalar başlıyor.
Depo kapagının içi çürüyüp deliniyor..Kaucugu kaldırıp temizlik yapın antipaslayın arkadan terosolleyin.Dizayn hatası bu
Çamurluklarda ufak yüzey pasları oluyor erken müdahele ettim.
Alt aksamda yüzey pasları var masbıyelerin içi ama tertemiz..Ama araç ordan kaynak yemişşe kesin içten çürümeye başlamıştır

Kapı kilit menteşerel gıcık gıcık sesler çıkarıyor...Arabanın heryerinden döşeme sesleri geliyor ve gıcıkk ediyor..
Kapı döşemeleri dirsek konan yerler çektirme yaptı ama şükür delinme yok

Arabam kazasız dıştan hatasız ve passız parlak gözükmesi insanı keyiflendiriyor..

Koltuklara kılıf geçirmek zorunda kaldım adam bindirmeye utanıyordum

Motor eskisi gibi değil çekişi falan düşük ama sollamalarda çok keyifli hala
Klima bozulup duyuyodu saglam bi tamirciyle o işi de hallettik

Direksiyon kutusunu yeni taktık çıkma boşluk vardı.

B sutunundaki folyolar solmaya başladı...

Motorda sogutma sistemindeki bazı parçalar çürüdü metal aksamdakiler tornada yaptırdık..Silindir kapagı su kaçırıyordu tıpaları deişti blok tıpalar deişti.

Eğer arabamızı satmaz isek bu dedikleriniz gerçekten işimize yarayabilir :)

Ya bugün devirdaimin ordaki bir borudan su attı.Hararette 95ti 90 a zor düştü baktık su bitmiş.Sonra araba çalışmadı.Boru değişti su ekledik yarın antifirizde eklenecek şimdi bir sorunumuz olurmu acaba?

Bizim Devir Daim Yenİ Degişti De Ne Borusu Degişti Anlamadım Ben Devir Daimin Oralarda boru Göremedim ?

Bizede devirdaimin değişmesi gerek dediler(öncedende böle olmuştu birdaha olursa gelin dediler).Değiştirmemiştik sonunda kaldık bir yerde Bizde kendi ustamızı aradık geldi kaldığımız yere kadar bi boru değiştirdi(S şeklinde küçük)su ekledik yarın gel antifiriz ekleyelim dedi.Çalıştırdık gittik.

buda bizim beyaz gelin :)

Fotoraf-0011.jpg
Fotoraf-0010.jpg

Geri