Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizede devirdaimin değişmesi gerek dediler(öncedende böle olmuştu birdaha olursa gelin dediler).Değiştirmemiştik sonunda kaldık bir yerde Bizde kendi ustamızı aradık geldi kaldığımız yere kadar bi boru değiştirdi(S şeklinde küçük)su ekledik yarın gel antifiriz ekleyelim dedi.Çalıştırdık gittik.
ustam hararet sorunu var ya arabaya henüz yabancıyım mesela şehir içinde 50 - 60 civarı ilerlerken hararet 110u görüyor biraz hızlanınca mesela 100-120 arası tamamen azalıyor nedendir bu?
Göstergede Arıza Olabilir Cünkü 90 a Gelince Fanıın Otomatik Olarak Calısması Lazım Ordada Arıza Olabilir Normal Halde O Rakamlara Kadar Cıkmaması Lazım.. 110 Tehlikeli yani
ben gösterdim arakadaşlar o normalde olur ama 30-40 kilometre hızla veya 1.vitesde zorlarsan yükselir diyor servis ama bu daha değişik üstad 2 vitesde 80 de bile yükseliyor size bir resmini çekeyim... 3 felan geçince zaten kendiliğinden düşüyor
Arabanın sürekli sıkışmasından dolayı HARARET kalkar.(Örneğin şehir dışında 150 km yol yaptık hararet kalkmadı.Arabayı geri geri 70 CM yüklektikte duran 2 kalasın üzerine çekerken zorlanıyorum orada hararet kalktı.Olay aynı seninkiyle ama 110 tehlike