vectra-a garajı

Göstergede Arıza Olabilir Cünkü 90 a Gelince Fanıın Otomatik Olarak Calısması Lazım Ordada Arıza Olabilir Normal Halde O Rakamlara Kadar Cıkmaması Lazım.. 110 Tehlikeli yani
haklıymışsın ustam ya gösterge bozulmuş okulda bir gtci arkadaşım var o baktı bozuk dedi çıkınca zaten 200 metre aşşağı sanayi götürdüm göstergeye baktırdım bozulmuş değiştirdim hakkaten 90 a bile gelmiyor...

haklıymışsın ustam ya gösterge bozulmuş okulda bir gtci arkadaşım var o baktı bozuk dedi çıkınca zaten 200 metre aşşağı sanayi götürdüm göstergeye baktırdım bozulmuş değiştirdim hakkaten 90 a bile gelmiyor...

Ben Dedim Usta Cünkü 90 A yaklasınca Otomatik Olarak Fanın Calısması Lazım Çalısmassa Fan Bozuktur :)

ustam hararet sorunu var ya arabaya henüz yabancıyım mesela şehir içinde 50 - 60 civarı ilerlerken hararet 110u görüyor biraz hızlanınca mesela 100-120 arası tamamen azalıyor nedendir bu?

bu arabalarda genetikdir korkma, bi de arabayı ilk aldıysan falan sürüyosan şehir içinde, yapar :)
gerçi sorun çözülmüş ama yapar yinede azcıkk..

araçlardaki sorunlar için teknik servis..

Son düzenleme:
ustam ya arabamda rölantide hırıltı var nasıl çözeceğiz? araba gazda yada benzinde farketmiyor rölantide hır hır hır diye ses çıkarıyor neden olabilir? bir düzeliyor 10-15 saniye düzgün bir ses sonra motorun akışı değişiyor sesi dalgalanıyor bir yükseliyor bir azalıyor
araba 225.000 de henüz yeni rektefe olmuş parçaları orjinal,servisinde yaptırıldı sizce bununla bir alakası varmı?

Geri