vectra a gt için performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kankun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kankun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
makul boyutlarda maddi bakımdanda mesela racing chip dışında motorda(eco) güç arttırımı yapabilecek parçalar nelerdir?hava filtresi vb...:help:

çok zor soru sormadım galiba herkes sanırım burada modifiye resimlerine bakıp güzel harika güzel demekle yetinio.

kankun' Alıntı:
makul boyutlarda maddi bakımdanda mesela racing chip dışında motorda(eco) güç arttırımı yapabilecek parçalar nelerdir?hava filtresi vb...:help:

Makul fiyatlardaki parçalar makul artışlar verir.Mesela spor son susturucu+hava filtresi+performans buji üçlüsü ile alacağın güç 5hp'ı bulmaz...Ne kadar ekmek o kadar köfte...Bildiğim kadarı ile Vectra B GT'lerin emme manifoldlarının yapılarından dolayı hava filtreleri istediğin emiş sesini de vermiyor...

dj_hergele' Alıntı:
Egzantrik + Headers + Açık hava filtresi tavsiye ederim

Chip olmadan egzantrik tam performans vermez, açık hava filtresi doğru uygulanmazsa yarardan çok zararı olur...Bu bahsettiklerinin toplam bedeli de 1.500 YTL'yi rahat geçer...

Ayrı konu açmıyım dedim aynı araba sonuçta, dökme headers'ı tavsiye edermisiniz arkadaşlar, sonuçta orjinalden kalıp alındı ama yine de teredütüm var. Ne diyorsunuz??

tavsiye ederim.yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.+ performans egsozu takarsan çok güzel ses alırsın

arkadaşlar bende de 95 Vectra GT var tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim K&N 57i induction Kit tavsiye eder misiniz acaba fiyat ne civarıdır taktırsam mı? bide ses artsın istemiyorum çok etkiler mi motor sesini? :rolleyes:

en verimli modifiyeler (güç/para bakımından) performans hava filtresi (2-3hp) veya K&N 57i kit (4-5 hp) veya performans chip olarak duydum (10-12hp) doğru mudur?

kazasız belasız günler..

Geri