vectra a gt için performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kankun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
düzgün modifiye bilinçli yapılırsa yakıttan tasarruf bile saglar;)

düzgün modifiye bilinçli yapılırsa yakıttan tasarruf bile saglar;)

senin şu 1.8T'de (Passat sanırım) ne yüklemeler var gerçekten çok merak ettim :D neler yaptın aracına gerçekten tasarruf olan bir kombinasyon varsa tavsiyene çok sevinirim :)

tasarrufun kralını yaptım ben;)

LPG forever:D:D

benim aracımda bişi yok sade biniyorum:)

tasarrufun kralını yaptım ben;)

LPG forever:D:D

benim aracımda bişi yok sade biniyorum:)

bende de var LPG, Zavoli marka. LPG'siz çıkmam abi :)

ama bir iki yükleme yapsam mı diye düşünüyorum işte önce kutu içi filtre sonra chip ama yakıt sarfiyatı artar mı artarsa ne kadar artar onu öğrenmek istemiştim...:confused: dereceli egzantrik, headers, emme manifoltu, performans egzoz falan milyarlar harcamıyim şimdilik.

düzgün bir yükleme yaparsan!
şuanki kullanıgının aynısını kullanırsan
ARTMAZ;).

ama şu var araba normale göre iyi gidiyor diye basarsan artıcak tabiki.
bunu nasıl karşılaştırırsın 100 km sabit hızla dene bakalım görürsün farkı

Eğer yazılım kaliteli ise beli bir modifiye seviyesine kadar basmadığın zaman azalır yakıt, bastığında ise çoğalır tabiki. TR'de emme manifoldu bulamazsın bu motor için, almanyadan alman lazım, sıfır fiyatı 1100euro civarı yaklaşık. Dereceli 500-600euro gibi, headers da 400 euro gibi. Bunların üstüne de güzel bir yazılım ile araba tanıyamayacağın hale gelir:)

manifolt yapmak çok ciddi bir iş
her silindiri ayrı ayrı ölçmeniz gerekir
mesela lexmaul c20xe de 110cfm ve 108cfm arası değişir bu değerler 230 hp için olan rakamlar
genelde 4cü silindir 108cfm çıkıyor diğerli 110,3 civarı
daha üst dereceler için 120,4 den başlamınız gerekir aynı oranda devam etmesi buda 240-245 hp için gerisi taperde kendi yapıcağız manifoltlardan hp kaybedebilirsiniz ölçüp biçip yapmak lazım

Eğer yazılım kaliteli ise beli bir modifiye seviyesine kadar basmadığın zaman azalır yakıt, bastığında ise çoğalır tabiki. TR'de emme manifoldu bulamazsın bu motor için, almanyadan alman lazım, sıfır fiyatı 1100euro civarı yaklaşık. Dereceli 500-600euro gibi, headers da 400 euro gibi. Bunların üstüne de güzel bir yazılım ile araba tanıyamayacağın hale gelir:)
KALSIN BABA GEREK YOK AMAN AMAN ALMAYIM BEN... FİYATLAR ELİ BIRAK BENİ YAKTI YANDIM...

emme manifoltu ile ilgili konu var oraya da yazdım emme manifoltu (ve chip tuning) +25 hp olarak liste vermişler internet sayfasından alıntı (136 hp motor için). tavsiye eder misiniz yaptırsam mı?

Geri