vectra A GT'yi vectra B GT gibi (150 hp) yapmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üst kapak-egzantrikler-bobin-throttle-akışmetre-hafif krank hafif volan gibi farkları düşününce ecoteci sfi ye çevirmek 2 liradan aşağı çıkmaz gibi.
Mevcut ecotec motoru ecotec gt arasında irmscher egzantrik-headers ve işletim programı farkarı var.
2 egzantrik - çip tuning ve headers ile 165 hp ler bile alınabiliyor.
Westi (opel Garaj -Hakan) ile irtibata geçersen bahsi geçen irmscher egzantriklerin sıfırından vardı satılık.

çok teşekkürler bilgiler çok faydalı oldu yalnız bişey daha sorcam şuan egzantrik değiştirmeyi düşünmüyorum ilerde inşallah çip tuningle beraber eklerim, şimdi sadece headers ve kutu içi hava filtresi ile güç alabilir miyim?

abi headers ve filitreyle pek güç artışı olmaz. olurda belki 5 beygir falan olur asıl iş egzantriklerde:) bincem ben bu arabaya diosan bul bi takım egzantrik tak sonrada bi chip ohh bide açık hava filitresi takarız senin arabaya 4000 devirden sonra keyfini çıkarırsın arabanın:)

Emme manifoldu bişeyler verir mi demişsin de nerden buldun satılık merak ettim. Verir tabiki hem de çok güzel verir ama maliyeti biraz fazla olur.. headers ve filtre ile hissedilir fark oluşur 5-6 hp diyip geçmeyin atmosferikde güç almak kolay değildir. headers ne alacaksın irmscher denedim ben uymuyor bizim a kasalara. lexmaul almak lazım yurtdışından, 350 euro gibi bir fiyatı var. sonuçta herşey paraya bakar kısacası para varsa istediğini yaparsın..

krds BENCE 20 hp ıcın arabanla oynatmana gerek yok Bende b-gt war
cok memnunum arabamdan...
arabanı kurcalattırıkmak yerıne uzerıne bıraz daha para
koy git aslanlar gibi b-gt al derım
benım fıkrım bu yönde ...

krds BENCE 20 hp ıcın arabanla oynatmana gerek yok Bende b-gt war
cok memnunum arabamdan...
arabanı kurcalattırıkmak yerıne uzerıne bıraz daha para
koy git aslanlar gibi b-gt al derım
benım fıkrım bu yönde ...

son süratı kaç acaba B kasa Vectra GT'lerin?

94 fsı al kurtul a kasa çok daha zevkli bence ecotece 2000 harcayacağına fsı a harca 170 beygir olsun

:D ya kardeş 9 ay olmuş sanırım o arkadaş ya vazgeçmiştir yada egzantrikleri almıştır :D

doğru söylüyorsun bakmamışım :)

Geri