Vectra A Kasa Yan Ayna Sikintisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.kacagidiyo.com.tr
Bildiğiniz gibi a kasa vectralarda yan dikiz aynaları katlanmıyor!
dar bir alana park ettiğimizde sürekli takıyorlar ve tırnakları kırılıncada yerinde durmuyor sürekli düşüyor .

bildiğiniz yada kullandığınız başka bir ayna sistemi var mı A kasaya uyan

Aynı durum GSI'larda da söz konusu ve bununla ilgili bir başlık var ama sonuç yok...

image.php

vaaayy şu görüntüye bak ne güzel:)

teşekkürler LND:good:

97 astrada daha küçük aynalar gördüm fakat onlarda katlanmıyordu ama ralli tarzı olduğu için daha küçük ve güzel duruyorlardı

3-4 gün önce adana-tarsus otobanı, çıkış gişelerinde; araya kaynak yapmaya çalışan bir volvo marka bir tır, araya girmesine izin vermeyince dorsesini benim aynaya takıp OGS den sürdü geçti s. olup gitti.. bıçağı alıp indim, koştum hareket halinde ki kamyonun yanına ama kapısını açamadım, kocaman gözlerle bastı kaçtı soysuz..

Uyuz oluyom bu aynalara, kapanmıyor takır takır fırlayıp gidiyor.. gecenin 2sinde otobanda ayna aradığımamı yanayım, hanım sinir krizleri geçirdi onamı yanayım, heriften hırsımı alamadım onamı yanayım..

o hırsla adamın plakayıda alamadım ya :) çok başım ağrıdı buna benzer saçmalıklardan ama öfkede hakikaten tatlı. ALLAH kimseyi kötüye denk getirmesin.

gerçekten çok büyük sıkıntı yazlıktan komşunun vectra b si vardı onunda ayna düşmüş birisi vurmuştu çift taraflı bant ve silikonla yapıştırdık gayette sağlam olmuştu

Geri