gerçekten çok memnun olurum.ilgine ve paylaşımına teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sayın ustam polen filtresi varlığını eski vectramızda şöyle öğrenmiştik : Klimanın nem kokusu gideremeyince ve yeterince güçlü üfleme sağlayamayınca saolsun 'usta'nın aklına polen filtresi var mı acaba diye geldi ve başladı silecek bölümünü kurcamalamaya aa bi de baktı ki orda pislikten tüm delikleri tıkanmış bir filtre varmış. Hemen aldık yenisini ve taktık. O günden sonra da gayet randumanlı olarak çalışmıştı klima. yeni aldığımız 95'te de aklıma geldi ben kontrol edeyim dedim ve yerinde yeller esiyor. Fan motorunun üstü çamur bağlamış ve yapraklarla doluydu. PAzar günü ilk iş söküp önce güzelce bi temizlemek ardından polen filtresini takmak. İlginize teşekkürler fotoları çekicem ve sizinle paylaşıcam...1983 yılından beri opelciyim ve ustasıyım vectra a modellerin hiç birisinde polen filitresi yok ama birşey duydum sıcak memleketlere üretilen araçlarda varmış ama ben görmedim ve merak ettim opel parca programında ...epc...de aradım bulamadım onur arkadaşımızın eski aracında var olduğunu söylüyor ewet olabilir ama belki sonradan uydurulmuş veya astra f polen filitre kabini takılmış olabilir o yıllarda astra f modellerin hepsinde polen filitresi vardı zaten