Vectra A Polen Filtresi

arkadaşlar astra g 2000 cd nb polen filitresi modeli nedir 612 kodlu polen olmadı astra g yazıyordu üstünde sanırım 2 farklı model varmış astra g için aracıma uygun polen hangisi yardımcı olursanız seinirim.

Polen filtresını eger bakmadıysanız torpidonun vıdalarını sokerek dısarı cıkarın , torpido cıkdıgında tam solda olması gerekıyor bıraz egılmenız gerekıyor ...

polen filtresi söküldü ama içinden çıkanda uyumsuz takılmış buru buruş olmuş. aldığım polen filtreside o model. 612 modeli öyle yazıyor üzerinde . astra g cd 2000model için uygun polen filterisini soruyorum

konuyu hortlatmış gibi olacağım ama :)
benimkinde de açınca direkt olarak motor görünüyor
filtre vs veya kapak bile yok

polen filtresinin klima ısısına bir etkisi varmı ?
yoksa böyle gelmiş böyle gider diyeceğim
ama 2-3 derece daha soğuk ve iyi üfler derseniz
hemen sanayiye

konuyu hortlatmış gibi olacağım ama :)
benimkinde de açınca direkt olarak motor görünüyor
filtre vs veya kapak bile yok

polen filtresinin klima ısısına bir etkisi varmı ?
yoksa böyle gelmiş böyle gider diyeceğim
ama 2-3 derece daha soğuk ve iyi üfler derseniz
hemen sanayiye

oncelikle klimanin calismasi cok iyi benim vectra nin calismiyor :) klimanin soguklu klima gazi ile alakali olabilir

Benim bildiğim kadarı ile vectra A larda polen filtresi yokdu o zamanlar

95 vectra a kasa polen filtresi

arkadaşlar bende de 95 vectra a kasa 2.0 gls var ama kalorifer motorunun oraya baktım motor çıplak ortada polen filtresi falan yok ustalara sordum bunlarda olmaz dediler parçacıya gittim onlarda bu arabalarda olmaz dediler çok şaşırdım. kalorifer motoru toz kir içinde zaten içeriyede çok kötü koku geliyor eğerki oraya uyan uydurulan bir polen filtresi varsa söylerseniz sevnirim birde foto atarsanız çok sevinirim herkese iyi günler.

ilk sahibi olduğumuz vectra a mızda da polen filtresi yok. (1994 model) ben bu konuyu araştırmıştım. İngiltere'deki forumlarda polen filtresinden bahsediyorlar fakat onların araçlarda da en başta yokmuş. Astra F nin polen filtresini ve çerçevesini hurdacılardan temin edip yerleştiriyorlar. O kokuyu bir daha bulabilirsem burdan fotoları paylaşırım. Benim de hep aklımda filtre takmak ama ne zaman hurdacılara gitsem unutyorum Astra F parçalarını almayı. Ben de filtre olmamasına rahmen kötü koku gelmiyor. Bir kere kedinin birinin koku bıraktığını gördüm sileceklere ondan sonra leş gibi koku yaptı. bolca sıcak suya cam suyu karıştırıp döktüm. o günden beri bi daha da koku gelmedi. Bu tarz bir sorun olabilir. İlk fırsatta fotoları bulmaya çalışcam. Şu işi bi çözelim artık :)

arkadaşlar bende de 95 vectra a kasa 2.0 gls var ama kalorifer motorunun oraya baktım motor çıplak ortada polen filtresi falan yok ustalara sordum bunlarda olmaz dediler parçacıya gittim onlarda bu arabalarda olmaz dediler çok şaşırdım. kalorifer motoru toz kir içinde zaten içeriyede çok kötü koku geliyor eğerki oraya uyan uydurulan bir polen filtresi varsa söylerseniz sevnirim birde foto atarsanız çok sevinirim herkese iyi günler.

Geri