vectra a spor yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak_gt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet bende gördüm hatta sahibinden.com'da izmir civarında mavi hatchbak vectra var 17 bbs koymuş

bi fikir daha ürettik arkadaşlar arasında hondacıların koyduğu spoon jant koyma düşüncesi içersindeyim ofsetsiz ama gösterişli bir jant ince yanak lastiği koydukmu paşalar gibi gezeriz arkadaşımda taunus var 90 model aracı bastık 9 ofset bbs vardı gram sürtme yapmıyordu bizim araçlardan davlumbaz açıklığı daha az olmasına rağmen sorun yaşamadı ama şimdi brock jant aldık 10 ofset var önlü arkalı sürtme yaptı bu yüzden bezbol sopasıyla açtık çamurlukları :D çokda güzel bi görünüm oldu vede sürtme yok artık kafamız rahat :D

Bu beyzbol sopaları genelde adam dövmek için taşınır arabalarda ama yaratıcı yurdum insanı artık tuning aleti olarak ta kullanmaya başladı desenize :)

Bence sahibinden.com daki arkadaşa telefon açıp bir sor herhangi bir sorunu varmı.Yada daha önce de dediğim gibi yolda gördüğün birine durdur sor.Arabamı beğenmiş diye onlarında hoşuna gider sen durdurduğunda :D

Bu beyzbol sopaları genelde adam dövmek için taşınır arabalarda ama yaratıcı yurdum insanı artık tuning aleti olarak ta kullanmaya başladı desenize :)

Bence sahibinden.com daki arkadaşa telefon açıp bir sor herhangi bir sorunu varmı.Yada daha önce de dediğim gibi yolda gördüğün birine durdur sor.Arabamı beğenmiş diye onlarında hoşuna gider sen durdurduğunda :D

bende bu taktiği youtube'da bi japon kardeşten gördüm ama gerçekten mantıklı ve işe yarıyor :) fön şeklinde ısıtıcılar var karbon ve film yaparken yardımcı olan ürün onunla çamurluk kısmını ısıtınca boya atmasıda yapmıyor bu sebeple boyaya zararda vermiyor :)

sorucam ama 17 bbs koymuş vede çok basık değil ve jantlar ofsetli değil bu yüzden sorun olcağını düşünmüyorum ama arayıp fikir alacağım

aracıma 16 jant koymayı planlıyorum haliyle araç yükselcek spor yay koymayı düşünüyorum önerileriniz neler olur elinde olan var ise alabilirim

orjinal yaylarını buldum kasap işi kestirip koymayıda düşündüm ama kararsız kaldım

SİZCE ?

İstanbul , İkitelli'de Yay Pressleme ve Coilover imalatı yapıyorum kesip biçmek yerine soğuk press ile yayı sıkıştırarak pressliyoruz istediginiz düsüklüge gore ayarliyoruz sekme vurma takırtı tukurtu olmuyor konfordanda azalma yok. İsterseniz yardimci olabilirim daha detayli bilgi iicin ozelden ulasabilirsiniz saygilar..

eıbach marka spro yay var askerlık nedenı ıle satıcamm aracı yayları verebılırım 2 aylık fatura vs hepsı mevcut

Geri