dizel vectralar hakikaten ekonomik arabalar ama bu turbo ve pompa sorunu olmasa hangi ustaya sorduysam aman diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benım arabamla 120 nın altına dusmeden 3 kişi ve bagajla 5,5 lt yi gecmedi araba
bu sabah tottal fulseve dizel aldım 3,89 dan 50 liralık, gebzeden izmite gittim sürekli basarak bi ara 180 lere çıktım, sonra izmitten istanbul aksaraya gittik istanbul trafiğine yakalandık ve tekrar gebzeye geldım toplam 220km yaptı cok az mıktarda mazotta kaldı yanı ısın özü 20krş civarı yaktı
dizel vectralar hakikaten ekonomik arabalar ama bu turbo ve pompa sorunu olmasa hangi ustaya sorduysam aman diyor
onu diyenler emin ol dtı motordan anlamayan ustalardır, adamlar bellemiş 1.6 benzinli olacak araba parçacılarda hep stoklarını 1.6 benzinli için yapıyorlar.
dün işte kalktım aksaraya gittim sırf parça almak için iki dükkan gezdim bitanesi dediki parçasını bulamazssın çıkmacılara bak, 10mt ilerideki dükkana girdim vectrab b 2.0 dti dedim, adam buyur abi hangi parçasını istiyorsun dedi ve baskı balata, bilya, sol aks komple, aks keçesi, yag sogutucusunun orlıngı(normalde bulmak imkansız) tak diye önüme dizdi ve bunların hepsine 750 lira ödedim çıktım
kocaelinde sadece baskı balata ve bılyaya 750 cekmıslerdı
yanı işin özü bu arabaya binmek için parçacını ve ustanı buldunmu korkma
fordun 2.0 dizel motoru çok başarılı 120 - 130 km hızla yaklaşık 5.8 - 5.9 lt yakıyor. Araba full dolu...