vectra b 4500 devir de gaz kesiyor

biryabanci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
1996 model cd vectra arabam var. arabanın motor ısınınca stop ediyordu. ustaya götürdük motor devir sensörü arızalı dediler yaptırdım. sonra tekrar arıza lambası yandı bu seferde eksantirik devir sensörü arızalı dediler onuda değiştirdim araç halen eksantrik devir sensörü hatası veriyor usta araçın elektrik aksamı bozuk ya da araçın beyni arızalı dediler.siz ce bu dogru eger aracın beyni arızalı cıkarsa tahmini ne kadar masraf ederim :( birde arabanın pervanesi hiç kapanmıyor araç sogukkende calışıyor sıcakkende bir türlü anlam veremedim. yardımcı olursanız sevinirim.

fan kontağı açtığınız anda devreye giriyorsa büyük ihtimal fan müşürü bozuk. diğer probleminde bence motor elektrik tesisatı gibi görünüyor.

Egzantirik devir sensörünü orginal kullanının arızalı sersörü iade edip değiştirin yeni sensör takın eğer bi müddet sonra tekrar ışık yakıyosa araç kablolarınızı ölçtürün düzelmezse beyin arızalı beyini tamir ettirmek yerine çıkma almanızı tavsiye ederim.Aynı sorun başıma geldi sürekli sensör bozuyordu beyinden çıktı sorun tamir ettirdim 300 tl ye 3 ay gitti daha sonra 350 liraya çıkma beyin alıp taktım sıkıntı çözüldü...

1996 model cd vectra arabam var. arabanın motor ısınınca stop ediyordu. ustaya götürdük motor devir sensörü arızalı dediler yaptırdım. sonra tekrar arıza lambası yandı bu seferde eksantirik devir sensörü arızalı dediler onuda değiştirdim araç halen eksantrik devir sensörü hatası veriyor usta araçın elektrik aksamı bozuk ya da araçın beyni arızalı dediler.siz ce bu dogru eger aracın beyni arızalı cıkarsa tahmini ne kadar masraf ederim :( birde arabanın pervanesi hiç kapanmıyor araç sogukkende calışıyor sıcakkende bir türlü anlam veremedim. yardımcı olursanız sevinirim.

Egzantrik sensörü benimde sık sık bozuluyordu.... en son değişiminde soketleri elden geçirdi... şu anda bir sıkıntı yok... coğu usta soketi takarken içine bakmaz... Bir baktırın bence, belki böyle bir sorun vardır boşuna beyini elletmeyin..... 2. sorununuzda ise ethem beyin belirttiği gibi fan müşürü bozulmuş... orjinal müşür almanızı tavsiye ederim, yan sanayi almıştım kafasına göre açmaya başlamıştı.. orjinal aldım şu an bir sıkıntım yok..

aynı sorun bende de var araç hareket halindeken motor arıza ışığı yakıyor devir 4500 geçmiyor. bu bazen araç boştaykende oluyor. hareket halindeyken araç teklemeye gaz yememeye başlıyor. bende egzantrik ve krank devir sensörlerini değiştireceğim. servise sordum orjinallerine tane başı 300 lira dedi. bende internetten parçaların orjinallerini sipariş ettim yarın veya öbür gün elimde olur. egzantrik sensörü siemens 130 tl krank devir sensörü gm marka 100 tl. değiştirince sonuçları yazarım.

aydında ikamet ediyorsanız bence mutlaka tansu ustaya uğrayın...

cevaplarınız için tşk ederim. tesisatı kontrol ettirdim bir sıkıntı cıkmadı. sorunun beyinden kaynaklandıgını söylüyorlar.

Farklı beyin taktıktan sonra sensörü değiştirin diğer sensörü beyin bozmuştur büyük ihtimal

Geri