Vectra B Elektrikli AYNA ( Becerisi Olan Arkadaşlarım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

@ethembozkurt1979

Forum içinde bu tarz espri tarzı postlara neden bu kadar tuhaf tepkiler veriyorsunuz anlamıyorum.
Ben zaten konuyu başından beri takip ediyorum. Elimden gelen gerekli paylaşımı yaptım. Yapılışına dair videoler ekledim ve yol gösterdim. Elimden gelen de bu zaten. Benim aynam katlanmıyor. Üstelik uğraşmak içind vaktim yok. İmkanım olsa idi şimdiye çoktan başlardım zaten ben bu projeye... Şimdiye kadar da bildiğim birşeyi forumdan kimseden esirgemedim. Platium üye olduysam dalga geçerek olmadım merak etmeyin. Forumda elimden geldiince bilgim dahilinde herkese yardım ettim...

Paylaşıma gelince; Cengiz abinin uzaktan kumanda için yaptığı aparat vardı hani? O konuya destek değil ne kadar köstek olduğunuzu da iyi biliyoruz. O yüzden paylaşımdan siz bahsetmeyin bari. İbrahim abi dese alınmam ama siz derseniz zoruma gider...

tamam arkadaşım paylaşım yapmayalım ozaman. cengizin yaptığı aparata köstek olmadım. benim yaptığım devre ile onun yaptığı faklı şeyler. cengizin yaptığı daha kullanışlı.... bunuda anladık zaten daha sonrada herhangi bişey yazmadım . mademki konuyu takip edip video koyuyorsunuz ozaman dalga geçmeyelim lütfen bunlar emek ister emekte biraz saygı ister derim...... saygılar....

ayrıca platinum üyelerin dalga geçmeden teşfik ederek konulara ve bir takım şeyleri yapmak isteyen diğer üyelere daha yapıcı davranması gerekmezmi? sizler daha eski üyesiniz ben sizin gibi üyeleri sitenin sahibi gibi görüyorum. bir takım işleri paylaşıp yaparken takım lideri gibi davranıp teşvik etmenizi beklerdim.

heheh böle gırgırlı mesajlar size engel olmazki bence daha çok konuyu gündemde tutar insanlar için eğlenceli olur.
güzel proje inşallah yaparsınız ve herkese faydalı olur...

ibramm dilara selam söledi sana...

heheh böle gırgırlı mesajlar size engel olmazki bence daha çok konuyu gündemde tutar insanlar için eğlenceli olur.
güzel proje inşallah yaparsınız ve herkese faydalı olur...

ibramm dilara selam söledi sana...

sağol umarım yaparız... böyle şeyler beraber emek vererek olur.... ve herkeste faydalanır.

vectraların cıkma aynasi ne kadar kı uydurabılırmı ben fıyat sorucam ılerde paylaşirım

vectraların cıkma aynasi ne kadar kı uydurabılırmı ben fıyat sorucam ılerde paylaşirım

aynanın gövdesi sağlam olsun yeter. camı ,dış bölümü de kırık olsa olur.

sanırım kimsede ayna yok......

Geri