dursun ustayı sevmiyormsuun yaniOktay ustayı değiştirecem iyi bi usta söle bana : )

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun ustayı sevmiyormsuun yaniOktay ustayı değiştirecem iyi bi usta söle bana : )
olabilir ikiside kayserinin bir ilçesindeydiKayseride önereceğin usta kim var ve gelsek hemen bakarmi.oktay kardeş bu arabanin ikizi nevşehirde herhalde 38 hc 960 di yanilmiyorsam
slm arkadaşlar '99 model vectra b gt kullanmaktayım arac 2000 motor 156 bg olmasına rağmen ben bu gücü fazla hissetmiyorum.düz de gidişi normal.rampa yukarı giderken ve kalkışlarda ağır olduğunu hissettim.2005 1,6 vectra c kullandım daha atik geldi. yani sorun aracımdamı yoksa gtler böylemi
arkadaşa aynen katılıyorum. bu aracın büyük bir ihtimalle katalitik konvertörü iptal edilmiştir ve aracın alt devirleri ölmüştür. maalesef bizim egsozcularımız ve ustalarımız bu konuda çok yetersizler. katalitik konvertörü iptal etmek performansı mahvetmek demektir. tek çare ya yeni bir katalitik konvertör ya da çıkma temiz bir konvertör.Vecta GT b kasa 2,5 yıl kullandım aracın 156 bg değil 150 bg katalitik konvertör sökük ise kalkışlarda ve düşük devirlerde yığılma yaşarsın buda kullanım zevkini düşürür yüksek devirlerde başarılı ve tatmin ediçi bir araç ama kim sürekli yüksek devirde heleki bu akaryakıt fiyatları bu sevyedeyken gazlar....!!
düşük ve sakin kullanımda şu an kullandığım astra h arabamdan daha fazla zevk vermemiştir. ( şahsi fikrim )
Ben buna kesinlikle katılmıyorum kim demiş vectra c hantal diye.arkadaşlar aracın ağırlığı 1350 kg tamam ilk kalkışta ağır ama sonuçta performans arabası değil bu.Peki soruyorum size uzun yolda da hantal diyebilirmisiniz bu arabaya? cevap EVET se ya arabaya karşı gerçekten ön yarılısınız yada kullanmadan kulaktan dolma afaki yazıyorsunuz kusura bakmayın ama...hantanlığı ile ünlü 1.6 vectra c size daha atak geldiyse arabanızı emekli etme zamanı gelmiş demektir. genellikle eski araçlarda tamire bir girildimi bütceyi fena oyar.