vectra b gt performans düşüklüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan salih50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayseride önereceğin usta kim var ve gelsek hemen bakarmi.oktay kardeş bu arabanin ikizi nevşehirde herhalde 38 hc 960 di yanilmiyorsam

1.6 vectra c size daha atik geldiyse gercekten bi yerde sorun var demekki

Kayseride önereceğin usta kim var ve gelsek hemen bakarmi.oktay kardeş bu arabanin ikizi nevşehirde herhalde 38 hc 960 di yanilmiyorsam
olabilir ikiside kayserinin bir ilçesindeydi
sana önerecegim usta isim olarak bilmiyorum ama sabır oto var opel bmw tamiricileri ssen gittigin zaman en iyisini yaparlar hatta yagını burda degiştir benim sana tavsiyem

slm arkadaşlar '99 model vectra b gt kullanmaktayım arac 2000 motor 156 bg olmasına rağmen ben bu gücü fazla hissetmiyorum.düz de gidişi normal.rampa yukarı giderken ve kalkışlarda ağır olduğunu hissettim.2005 1,6 vectra c kullandım daha atik geldi. yani sorun aracımdamı yoksa gtler böylemi

aracın km si kacta birde dedgine %80 baskı balata bitmiş aynı sorunlar bendede vardı 300 tl rahat gider

araç 163000 kmde tartarini lpg li dediğim gibi düz yolda 240 e kadar bastım lpgde

Vecta GT b kasa 2,5 yıl kullandım aracın 156 bg değil 150 bg katalitik konvertör sökük ise kalkışlarda ve düşük devirlerde yığılma yaşarsın buda kullanım zevkini düşürür yüksek devirlerde başarılı ve tatmin ediçi bir araç ama kim sürekli yüksek devirde heleki bu akaryakıt fiyatları bu sevyedeyken gazlar....!!

düşük ve sakin kullanımda şu an kullandığım astra h arabamdan daha fazla zevk vermemiştir. ( şahsi fikrim )
arkadaşa aynen katılıyorum. bu aracın büyük bir ihtimalle katalitik konvertörü iptal edilmiştir ve aracın alt devirleri ölmüştür. maalesef bizim egsozcularımız ve ustalarımız bu konuda çok yetersizler. katalitik konvertörü iptal etmek performansı mahvetmek demektir. tek çare ya yeni bir katalitik konvertör ya da çıkma temiz bir konvertör.

peki bu parçayı kendimiz bakıp anlayabilirmiyiz eksoz bağlantısından

kat iptali niye bu kadar çekiş düşüklüğü yaşatıyor anlamadım ben aracı ilk aldığımda 2004 de söktüm ustamla içi tıkanmıştı birbirine pararel filtre gibi şeyler vardı orjinali gelene kadar 60lık duz boru çektik 1 hafta bindim sonra sıfırı geldi taktık 2 gun bındım eski tepkimeyi göremedm aynı gun headersım da gelince sokturup kurtuldum kat dan okurken dikkatimi çektide neyse kayseriye yolun düşerse salih kardeş bana ulaş chek-up dan geçiririz bi tosunu .)

hantanlığı ile ünlü 1.6 vectra c size daha atak geldiyse arabanızı emekli etme zamanı gelmiş demektir. genellikle eski araçlarda tamire bir girildimi bütceyi fena oyar.
Ben buna kesinlikle katılmıyorum kim demiş vectra c hantal diye.arkadaşlar aracın ağırlığı 1350 kg tamam ilk kalkışta ağır ama sonuçta performans arabası değil bu.Peki soruyorum size uzun yolda da hantal diyebilirmisiniz bu arabaya? cevap EVET se ya arabaya karşı gerçekten ön yarılısınız yada kullanmadan kulaktan dolma afaki yazıyorsunuz kusura bakmayın ama...

Geri