vectra b gt performans düşüklüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan salih50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi zannedersem seniniki c2 :) b kasa gt ile kıyaslamayalım cok fark
hatta söyle diyeyim beni c kasa gecmişti 1.6 rampada yanına geldim öyle baktı arkamdan bırakında fark olsun

Ben buna kesinlikle katılmıyorum kim demiş vectra c hantal diye.arkadaşlar aracın ağırlığı 1350 kg tamam ilk kalkışta ağır ama sonuçta performans arabası değil bu.Peki soruyorum size uzun yolda da hantal diyebilirmisiniz bu arabaya? cevap EVET se ya arabaya karşı gerçekten ön yarılısınız yada kullanmadan kulaktan dolma afaki yazıyorsunuz kusura bakmayın ama...
yeni bir polemikte burada başlamasın sen memnunsan sorun yok.. hantallık şehir içi performans, ara hızlanmalar, ve 0-100 e çıkmaya göre denir.. otoyolda kaptırıp gitmekle araba hantallıktan kurtulmaz

Son düzenleme:
yeni bir polemikte burada başlamasın sen memnunsan sorun yok.. hantallık şehir ara hızlanmalar 0-100 e çıkmaya göre denir.. otoyolda kaptırıp gitmekle araba hantallıktan kurtulmaz
++++

Ben buna kesinlikle katılmıyorum kim demiş vectra c hantal diye.arkadaşlar aracın ağırlığı 1350 kg tamam ilk kalkışta ağır ama sonuçta performans arabası değil bu.Peki soruyorum size uzun yolda da hantal diyebilirmisiniz bu arabaya? cevap EVET se ya arabaya karşı gerçekten ön yarılısınız yada kullanmadan kulaktan dolma afaki yazıyorsunuz kusura bakmayın ama...

bakın arkadaşlar benim arabam vectra c den hantal demek istediğim motor gücü ve bg oranlarına göre benim arabam vectra c denperformans yönünden tabiki üstün

bakın arkadaşlar benim arabam vectra c den hantal demek istediğim motor gücü ve bg oranlarına göre benim arabam vectra c denperformans yönünden tabiki üstün

senin araba ondan yüzde 50 daha güçlü öyle 3-5 beygir fark değil arada çok fark var..

2 yıldır 2. araba olarak 2005 model vectra c 1.6 comfort kullanıyorum. 1. arabamız 2000 model vectra b2 1.6 comfort..

Vectra C biraz değil baya hantal o yüzden 2. araba olarak kullanıyoruz b2'deki seriliği veremiyor malesef. Özellikle şehiriçinde C'yi asla kullanmıyoruz sağolsun 2.0 araçlar gibi yakıyor :)

Salih bey bu arada senin araca sağlam bakım gerekiyor büyük ihtimal arkadaşların söylediği gibi baskı balata + olarak hava filtresi Lpg varsa onun filtresi , yağ vb. değişmelidir bujilerede baktırmalısın saygılar..

Son düzenleme:
aracımı kayseriye götürecem bakım için artık orada oktay bey yada alper bey bana yardımcı olur :))

haberleşiriz salih kardeş bende kayseri opel serwisinin yönetim değiştirmesinden sonra ayrılan ustalarla çalışıyorum sağlam işleri .)

Geri