vectra b hız hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berk35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Otomatik vectra b'lerin 4 vites olduğunu göz önüne alırsak 13-140 yapması gerekir diye düşünüyorum

3000 d/d da 3ncü viteste hiç bakmadımda 4ncü viteste 100, 5nci viteste 130 yapıyo sen oyle ölç istersen

bugun baktım tam olrak küsüratsız 75 yapıor aşagı yukarı aynıdır ama 60 a yakın olması bence bir sorundur 70 hadi neysede

şanzımanı yeni yaptırdım diyon ama birde istersen baskı - balataya baktır..? kaçırıyosa o yüzdende hızı düşmüş olabilir yakıt eskiye göre yükselme varmı..?

şanzımanı yeni yaptırdım diyon ama birde istersen baskı - balataya baktır..? kaçırıyosa o yüzdende hızı düşmüş olabilir yakıt eskiye göre yükselme varmı..?
Henüz yakıt olayını ölçemedim. Usta baskı balatanın normal degerlerde olduğunu söyledi.

yakıtını bi ölç istersen eğer yakıtta yükselme varsa baskının kaçırdığı anlama gelir buda senin hızını etkiler eskiye göre ışıklardan felan kalkarken daha yavaş kalktığını hissediyosan muhtemelen baskıdan dır..!

Merak ettim az önce baktım 77 78km/h 3000 dev/dak. yapıyor.

yakıtını bi ölç istersen eğer yakıtta yükselme varsa baskının kaçırdığı anlama gelir buda senin hızını etkiler eskiye göre ışıklardan felan kalkarken daha yavaş kalktığını hissediyosan muhtemelen baskıdan dır..![/q
Işıklarda kalkış daha da hızlamış. Araba gaza daha çabuk tepki veriyor.

o zaman balata sağlam. araç normal o hızlarda.

Benim aklına takılan bu arabalarda f18 tipi şanzıman var abacağa başka bir model takılmış olabilir mi? Böyle birşey için bu konuyu açtım.

Geri