vectra b jant

06 HK 256

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracımda 18 inch jant vardı, araca büyük gelen bi jant olduğu için çok sorun yaşadım ve dün beklenen oldu, lastiğin birinin telleri ortaya çıktı, aracın üzerindeki jantlardanartık kurtulmak istiyorum vectra b ye makyajlı astranın yıldız jantı nasıl olur gt jantını andırıyor biraz...

Ekli dosyalar

• DSCN1959.webp
    DSCN1959.webp
    34 KB · Görüntüleme: 188
  • aaaaaaaaaaaaaa.webp
    aaaaaaaaaaaaaa.webp
    80.3 KB · Görüntüleme: 127
  • DSCN1350.webp
    DSCN1350.webp
    80.8 KB · Görüntüleme: 115
VAlla forumda bi arkadaş satıyordu..400 TL gibi bi fiyata bence orjinal jant alacaksanız uygun gibi..

vectra b ye gt jantından başkası yalaaaan olur. aylardır arıyorum bulamadım :)

bencede en iisi gt =)

ben sölediğin janttan kullanıyorum... fotoğraflarım diğer bilgisayarımda kaldı bir ara upload ederim bakarsın...

ben sölediğin janttan kullanıyorum... fotoğraflarım diğer bilgisayarımda kaldı bir ara upload ederim bakarsın...
dun bordo bi vectra b de gordum cok guzel duruyodu yazacaktim :) herlade dun aksam bahceli de 3.caddenin arka sokaginda gordugum arkadas sendin. hatta ben yuruyodum sen onumden gectin arabaya baktim sonra arabayi suren kisiye baktim surucu de bana bakiyodu :) kel kafamdan hatirlarsin belki :)

jantlar gercekten cok guzel olmus 3.caddede hep goruyorum zaten arabani on sinemasinin yakinlarinda duruyo di mi??

dun bordo bi vectra b de gordum cok guzel duruyodu yazacaktim :) herlade dun aksam bahceli de 3.caddenin arka sokaginda gordugum arkadas sendin. hatta ben yuruyodum sen onumden gectin arabaya baktim sonra arabayi suren kisiye baktim surucu de bana bakiyodu :) kel kafamdan hatirlarsin belki :)

jantlar gercekten cok guzel olmus 3.caddede hep goruyorum zaten arabani on sinemasinin yakinlarinda duruyo di mi??

evt orada oturuyorum (: fotoyu da ekledim aşşağıya... uzun yoldan sonra çekmiştim onun için pis biraz araba (:

hoş duruyor .fakat yinede illaki gt jantı diyorum :)

Geri