Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet o jant ve lastikler.üzerinde 3 adet lastik vardı.lastiklerin 2 si iyi durumdaydı.lastikçi arkadaşımdan aynı marka model 2 lastik daha aldım bu şekilde bana maliyeti 800 tl. ayrıca senin aracınada 18 çok yakışmış.fakat ben büyük jant lastiğe karşıyım. süspansiyon yok denecek kadar zayıflıyor ve çukura girince arabanın her yeri oynuyor. buda beni rahatsız ediyor.tabi zevk meselesi ,fakat aracınada çok yakışmış.güle güle kullan .allah kaza bela vermesin.
Bana şu anda yapmadıklarını söylediği,verdiğim linkteki arkadaştan ''ivedki organizede 21.caddedeki kalıpçının adresini telefonunu''isterseniz halledebilirsiniz......
evet o jant ve lastikler.üzerinde 3 adet lastik vardı.lastiklerin 2 si iyi durumdaydı.lastikçi arkadaşımdan aynı marka model 2 lastik daha aldım bu şekilde bana maliyeti 800 tl. ayrıca senin aracınada 18 çok yakışmış.fakat ben büyük jant lastiğe karşıyım. süspansiyon yok denecek kadar zayıflıyor ve çukura girince arabanın her yeri oynuyor. buda beni rahatsız ediyor.tabi zevk meselesi ,fakat aracınada çok yakışmış.güle güle kullan .allah kaza bela vermesin.
Valla kısmetimiz 18 ymiş,saolasın,sennde hayırlı olsun jantların abi,kazasız belasız.18 diyince bende korktumda hiç bi değişiklik farketmedim şu ana kadar.....Süspansiyonlardanda memnunum birtek çok kişi bindiğinde hafif sürtme var.