Vectra B kasadan sonra Vectra C kasa??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vasili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opel harareti sever de diyorlardı usta, yanlış anlama ben 1.6 yı da çok seviyorum. Gözümün olduğu araçlara sahipsiniz, nazar deyerse benden deymiştir kesinlikle :)

Rabbim daha iyisini nasip etsin inşaallah kardeşim aman Maşaallah demeyide unutma :)

Sever severde sonuçta bir sınırı var hazar normal değerlerin üstü her şeye zarar abi

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Aman hacı aklına gettirme arabanın o ne öyle hiç duymadiydim :)

üst kapak arızasını bende o ustadan duydum genelde sorunlu oluyorlar dedi. onuda yağ kapağını açıp birde yağ çubuğunu çekince anladı. araba afedersiniz sanki kıçından hava alıyormuş gibi sesi değişti :D

arkadaşlar hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.. son olarak bu arabanın türkçe anlatımlı bir video tanıtımı var mı merak ediyorum

Sözlü olarak anlatımı var, bayramda bursaya serdara baskın yapma düşüncem vardı video çekerdik anlatımlı ama nasip olmadı :D
arabam.com testler bölümünden bulabilirsiniz.

Sözlü olarak anlatımı var, bayramda bursaya serdara baskın yapma düşüncem vardı video çekerdik anlatımlı ama nasip olmadı :D
arabam.com testler bölümünden bulabilirsiniz.

Mert; gel artık be kardeşim sen de :) vallaha ne iyi olurdu..Lakin arabam.com testleri iyi hoş güzel de bildiğin vw grup yıkama-yağlamacıları..Ben önermiyorum şahsen..

üst kapak arızasını bende o ustadan duydum genelde sorunlu oluyorlar dedi. onuda yağ kapağını açıp birde yağ çubuğunu çekince anladı. araba afedersiniz sanki kıçından hava alıyormuş gibi sesi değişti :D

ALLAHIM kaza bela arıza dan korusun inşaallah ;)

Geri