Vectra B Mi, Yoksa C Mi Tercihiniz Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VECTRA B Mİ YOKSA C Mİ

• VECTRA B

Oy: 202 56.0%
  • VECTRA C

Oy: 159 44.0%

• Kullanılan toplam oy
    361
Bence vectra olsun da ne olursa olsun(: ama illaki bir seçim yapılacaksa vectra b yi seçerdim .Başka hiçbir arabada olmayan sportif bir yapısı var.

bencede vectra b lerde bir amerikan tarzı var yırtıcı sportif bir havası var ama aile tipi klasik bir amerikan tarzı

vectra c ler ise zaten chrsylerin bir modelinin ufağı adını unuttum geçen arkasındaydım araç öndende arkadanda vectra c ama çok daha büyüğü vectra c lerin özellikle şekli arabam olan c1 lerin görüntüsü harika bence hep diyorum öyle bir kasa klasik olucak kasadır belki ilerde opc leri makul fiyatlara düşerse alırım bir tane :)

Ya Abiler ,
Bende B Kasa var.Dün bi abimin 2004 model C kasa elegance'ını inceledim.
(Baya bi detaylı ama ) Ben o arabalarda o kadar özellik olduğunu gerçekten bilmiyodum yaa.. Aşık oldum resmen.. Karar verdim bu arabamın borcunu bitireyim en kısa zamanda C kasa bi Vectra alıyorum Abiiii...
Saygılar herkese..

tabıkı vectra b arkadaslar efsane kasa bende 98 GT var ve cok memnunum harıka bır araba GT ye bınmeyenler bılemez

B'nın durusu daha sportif geliyo bana C'ise tam bir makam aracı gorunumu var. secimim B den yana olurdu

vectra c de güzel ama ben vectra b derim. Özellikle 2.0 yazanlar var arka tarafta onlar orjinalinden midir nedir daha hoş bir tampon yapısına sahip, süper

Ya Abiler ,
Bende B Kasa var.Dün bi abimin 2004 model C kasa elegance'ını inceledim.
(Baya bi detaylı ama ) Ben o arabalarda o kadar özellik olduğunu gerçekten bilmiyodum yaa.. Aşık oldum resmen.. Karar verdim bu arabamın borcunu bitireyim en kısa zamanda C kasa bi Vectra alıyorum Abiiii...
Saygılar herkese..

Benim arkadaşımda da 2004 comfort vardı, rakiplerine göre baz modeli daha donanımlıydı:good:

Geri