bende oturdum bi sigara yaktım onu düşündüm selim abi...işte zurnanın zırt dediği yerlerden biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seydi kardeşim, işin garibi benzin pompası ile oynanması sökülmesi vs...sonra on gün çalışması...ilginç...
bir bakılmayan ve bu arızayı gösterecek symptomlar enejksionlar debimetre potensiometre yanlış hava alması eksantrik devir sensoru..ama işte kafayı karıştıran neden benzin pompası ile oynanınca düzeliyor???tabii bu işin içinde beyinde var ama senin bu benzin popması işi ilginç, tabii tesadüf değilse bu çalışması
Hala bulamadınız mı bu sorunu ?
Anladığım kadarı ile sorun yakıt sisteminde gibi...
ve siz benzin pompasına yeni hat çekmişsiniz ancak pompadan gelen benzin hortumunu gözden geçirdiniz mi ? şöyle düşünün benzin hortumunda ufak bir delik mevcut olabilir belkide gözle görülmeyecek kadar.... siz motoru kapattınız... 10 dakika sonra calışıyor diyorsunuz ama uzun süre beklemede geç calışıyor diyorsunuz... motoru kapattınız o delikten benzinin aktığını ve hortumun boşaldığını düşünün... uzun süre sonra geldiniz kontağı açtınız pompanın boşalan benzini doldurması gerekir bu da araçınızın geç calışmasına sebeb olmaz mı ?
benzin pompası söküldüğünde 10 gün calışıyor ya oraya birşey uyduramadım
acaba pompaya giren soketlerde mi bir kopukluk var... ???
Ben sizin yerinizde olsam yeni pompa, yeni elektrik ve benzin hortum tesisatı çektiririm......
o zaman da sorun devam ederse beyinden pompaya elektrik yollanmıyor derim...(ama irek vermişsiniz)
Bu arada komple gazı iptal ettiniz değil mi ? Gaz devreye girince benzin pompasına akımı kesen roleyide iptal ettiniz mi ??